Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy facet nie chce powiedziec z iloma kobietami spal?

Polecane posty

Gość gość

Co to znaczy?

Gość gość
Albo ogromna liczba albo bardzo bardzo mało

Gość gość
Albo prawik a,lbo ściany na zaliczone by zabrakło

Gość gość
Raczej bardzo mało bo zazwyczaj jak faceci maja dużo lasek to sie wychwalają :)

Gość gość
Powiedzialam, ze mi nie zalezy ile, tylko jestem ciekawa. On sie zaparl na smierc.

Gość gość
1.wielka ilość że to już nie ogier a dziffka 2. Prawik lub mało Przy pkt 1 by sklamał ze bylo np 5, bo jak udowodnić że więcej. Przy 2 to mozna się zorientować, że facet nie jest doświadczony

Gość gość
a co cie to obchodzi tak naprawde?

Gość gość
Nalezy tez pamiętać o zasadzie '' krowa ktora duzo muczy... '' :D :D

Gość gość
Nie obchodzi mnie, czy bylo duzo, czy malo. Po prostu jestem ciekawa I tyle. Odpowiedz nie bedzie miala znaczenia dla naszej relacji.

Gość gość
a uwierz mi ,ze jak odpowie to bedziesz sie zadręczac :D

Gość kobiety to jednak idiotki
a JAKA odpoweidź by CIEBIE zadowoliła? :D

Gość gość
Chyba chce sie przkonac ze on jest macho ale chyba to nie to

Gość gość
Nie obchodzi mnie jaka jest odpowiedz, po prostu chce wiedziec, aby jeszcze lepiej go poznac. Nie probuje dostrzec w nim macho, poniewaz nie jest taki, ale to tez nie znaczy, ze nie mial kobiet. Jest to dopiero poczatek naszej relacji. Nie bede sie tez niczym zadreczac, poniewaz mamy juz po 30-pare lat, wiec wiadomo, ze jakas przeszlosc byla.

Gość gość
To Moze powiesz nam jaka była twoja przeszłość i ilu facetow mialas

Gość gość
Dobrze tobie z nim? Jest dobry w łóżku?

Gość gość
Jeszcze nie spalismy ze soba. Tak jak napisalam, to dopiero poczatek relacji - drugi miesiac.

Gość gość
Z autopsji powiem, facet dobrze robi. Jestesmy ponad 20-letnim malzenstwem i u nas ten temat nie istnieje. I dobrze, bo po co ? Ciesz sie, ze trafilas na normalnego faceta.

Gość gość
To znaczy ze jestes wcibska i nie rozumiesz granic prywatnosci. Nic ci do tego, co bylo przed toba.

Gość gość
To jasne, że jest prawiczkiem. Kobietom imponuje duża liczba partnerek mężczyzn a gardzą prawiczkami.

Gość gość
Nie jest prawiczkiem. Mamy po 30-pare lat. Wiem przynajmniej o jednej partnernce. Moim zdaniem on zle robi, ze nie chce sie otworzyc. Tak jestem wscibska pod tym wzgledem, ale moim zdaniem nie moze byc tematow taboo miedzy partnerami.

Gość gość
to, że ma 30 lat nie oznacza, że nie może być prawiczkiem. A i same mówicie "co było a nie jest nie pisze się w rejestr' tak więc jak nawet chodził na dziwki to jego sprawa i tobie nic do tego. To działa w obie strony a on się niczego nie pyta.

Gość gość
Ja z mężem nie poruszałam tego tematu bo mnie to nie obchodzilo. Wiedziałam, ze nie jest meska d***** co zapycha kazda dziurę i to mi wystarczało. Wiem co najmniej o jednej a on u mnie co najmniej o jednym. I gdybym wiedziała to faktycznie pewnie bym sie zadręczała, ale sądzę, ze miał 2, no max 3.

Gość gość32
Uważam że masz prawo wiedzieć czy będziesz jego pierwszą kobietą czy już kogoś miał i tyle, a co do wyliczanki to nie Twój interes

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak męska dzi/wka. To doświadczony seksualnie mężczyzna, którego pragną kobiety. Dlatego żadna z Was nie chce prawiczka i piszecie i co najmniej jednej a najczęściej ta pierwsza to prostytutka. Wszystko po to by być doświadczonym bo tylko takich chcecie a im większe doświadczenie tym wg Was lepszy.

Gość gość
Dla mnie nieważne ile, tylko czy już z kimś był. Jeśli tak, wysyłam na badania w kierunku chorób wenerycznych w tym HPV. On może nie chorować, ale mi przynieść, więc musi być "czysty". Jeśli ja z kimś juz spałam, przy nowym związku też robię badania, zeby potem pretensji nie było, kto od kogo co przyniósł

Gość gość
Gościu 8:18 bzdury piszesz, dla mnie meska d***** co zapycha dziury jest nie warta mojej uwagi. Prawiczki wiadomo, w łóżku beznadzieja ale wole to niż takiego zapychacza. Wyobraź sobie ze byłam z prawiczkiem, a takiego co do burdelu chodzi to kijem bym nie tknęła.

Gość gość
gość dziś po co kłamiesz?

Gość gość
Nie musze klamac, każdy rodzi się prawiczkiem wiec co w tym dziwnego? Na wszystko jest w zyciu czas, takze na pierwszy raz. Będąc dziewica chciałam prawiczka. Potem wolałam jednak kogoś z podobnym doświadczeniem (1-2 partnerów) i nie widzę w tym nic dziwnego. A męskie d***** niech szukają kobiet podobnych sobie, ja obracam się w szanującym sie towarzystwie gdzie ludzie nie pieprza sie jak kroliki