Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćLekarzPsychiatra

Uwarzam,ze homoseksualizm to choroba uleczalna i w prawie karnym powinien....

Polecane posty

....byc paragraf o obyczajowosci wzgledem tej samej plci i karze za czyny takowe popelnione. W konstytucji tez powinno byc zapisane o dewiacjach. Powinno sie otworzyc narodowy instytut leczenia tego schorzenia umyslowego. Powinno sie calkiem wyeliminowac ze spoleczenstwa przeswiadczenie ze to jest normalne. Dlaczego trzeba tolerowac wynaturzenia a gardzic normalnoscia?

Gość gość
Ewidentnie temat jest zbyt dla ciebie ciężki. Ortografia się kłania. ("uwarzam". Buahahahaaaaaaa. Matoł)

UWAZAM * Sorki za blad w tytule,zamyslenie......

Gosciu 2,57 chyba przeprosilem! Kazdemu zdarzyc sie moze pajacu. Powiedz...,nigdy bledu nie popelniles? Taki ideal sie znalazl!

Gość gość
Błędu ortograficznego nigdy. Pajacem jesteś ty. Raz, z pisowni. Dwa, z braku kompletnego pojęcia definicji homeseksualizmu.

Plebsie a widzisz a mi sie zdarzylo kmiocie. Jestem pewien ze Tobie tez ale hoojowo Ci sie przyznac osle do tego bo chcesz byc "nieskazitelnie czysty". Nierozumiem niewyrozumialosci i dlatego omijam takich pustakow jak Ty.

Gość gość
I niezrozumiesz. Ja nie rozumiem, dlaczego piszesz z błędami

Gość gość
Dobra koniec tematu,bo przez pomylke moja hoojowo sie to czyta. Racje przyznaje co do bledu ale nie co do tego ze z ortografii jestem matol. Niemoge zmienic tytulu niestety. Wszystkich za razacy moj blad przepraszam. Jednak choroba to choroba i na kazda chorobe sa mozliwosci leczenia.

Gość gość
Spoko. :)

Gość gość
Na sam widok tytulu az sie na niego wchodzic nie chce :D ale gafa. Moze tak mnie pokaralo wlasnie. Przepraszam ze Cie troche zwyzywalem ale to jest urok kafe ze sobie mozna zwyzywac bez konsekwencji :D Lubie co raz sobie pojechac po kims to takie fajne jak wyzywasz a ile odchodzi z Ciebie stresu i tego wszystkiego :D:D:D Staram sie nie przesadzac ale nieraz az prosza sie osoby o bluznierstwa buhahaha

Gość gość
Ja napisałam tylko post ,,ja nie rozumiem. Więc nie mnie wyzywałeś. Spokojnie :)

Gość innygość
Ha ha ha, kropki na końcu zdania autorze masz, a gdzie przecinki? No tutaj, to już nie powiesz, że ci się zdarzyło. A słowo specjalnie pisane z błędem, które chcesz uchronić przed wykropkowaniem, powinieneś wziąć w cudzysłów.

Gość gość
ortograf jest zboczkiem. Ortografie ty pedalku idz juz spać pedal pedal,pedal:-P

Gość gość
ten kto wyzywa nie chce tego z siebie wyrzucić bez powodu, pewnie tak naprawdę chce być poskromiony i przywrocony do porządku