Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izawawa33

podoba mi się koleżanka z pracy ... jak ją uwieść gdy sama jestem kobietą

Polecane posty

Gość izawawa33

jakieś pomysły ? :)

Gość gość
zaproś do domu :)

Gość gość masażystka
Ja miałam podobnie i zaczęłam od propozycji masażu. Sama pracuję zawodowo jako masażystka więc nie wyglądało to podejrzanie, że jej zaproponowałam. Potem było kroczek za kroczkiem. Najpierw masowałam ją ubraną w samą tylko bieliznę, potem już bez bielizny i tylko z ręczniczkiem na pupie a teraz nawet już bez ręczniczka. Chciałam oswoić ją z nagością. A gdy masaż zaczął obejmować także sfery erogenne a ona nie zaprotestowała to dalej poszło już z górki.

Gość gość
to,ze ona podoba sie tobie nie znaczy,ze ty jej tez,i ze chce blizszego kontaktu z kobieta,wez to pod uwage zanim sie osmieszysz:)

Gość izawawa33
wiem że najpierw muszę ją wybadać .. no ale ma 37 lat nie ma męża , i z tego co wiem nie chce mieć dzieci ;) no ale to nie znaczy ze jest homo... ja jestem ale hmm... podejrzewam że ona też ...

Gość gość
Kobieta z kobietą to jest przeciw naturze... blee o fujj !!!

Gość patyyy
musisz się po prostu z nią spotkać sam na sam... przy %%% i wtedy powiem otwarcie jeśli coś będzie na rzeczy :)

Gość gość
Pozostaje miec tylko nadzieje, ze predzej czy puzniej ludzie dowiedza sie ze jestes chora i zniszcza twoje zalosne zycie. Do pedalstwa i lesbijstwa powinno sie doslownie strzelac, nawet na srodku ulicy.

Gość gość
gość dziś no a takich zacofańców powinny dawno wystrzelać

Gość gość
na kawe zaproś i pogadaj

Gość gośćiaraaa
Jak słyszę, że les i gej powinno się dawno wystrzelać to sama bym autora wystrzeliła.. To jak kto zyje i jakie ma upodobania seksualne to każdego indywidualna sprawa. Czy lesbijki czy geje w związkach robią komuś krzywdę? Nie sądzę. Samam mam przyjaciółkę lesbijkę , bardzo lubię jej dziewczyne i nie robią nikomu tym nic złego.

Gość izawawa33
gośćiaraaa dzięki za miłe słowa :)

Gość gośćiaraaa
Nie mna sprawy. Na prawdę sądzę , że są to normalne osoby i żyją w związkach tak jak my. ehh ale coż.. a co do Cb autorko. Nie wiem jak poderwać dziewczynę bo samam nigdy tego nie robiłam. Może Twoja koleżanka jest trochę szalona i lubi próbować nowych doznań? Nie wszystkie kobiety marzą o seksie z drugą kobietą. Najlepiej przy winie zapytaj ją co sądzi o związkach damsko-damskich itd. Wtedy bedziesz wiedziała jak na to reaguje :) Możesz zacząć od tego, że widziałaś dziś dwie całujące się dziewczyny i co sądzi o takich połączeniach :)