Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poranne mdłości czy to musi być ciaza?

Polecane posty

Gość gość

dzisiaj juz drugi dzien mam mdłości i to tak duze ,ze nie dałam rady isc na zajecia :( poprostu wstałam, poszłam normalnie do łazienki, a jak sie wykapałam musiałam się z powrotem natychmiast położyć... Poza tym odbija mi sie takim powietrzem co chwile. Ale nie boli mnie brzuch Myslicie,ze to ciaza czy zatrucie? A może anemia bo ostatnio sie odchudzałam?

Gość gość
up

Gość gość
Zacznij jeść. Zjedz batonika bo może masz niedobór cukru. Tez tak kiedyś miałam. A i zrób test ciążowy koniecznie

Gość Weratyu
Ja nie miałam porannych mdłości. Za to czułam ból brzucha podobny do okresu i piersi mnie bolały przy dotyku. To były pierwsze objawy ciąży. A mdłości to mogą być jak np jesteś głodna, skoro ostatnio bardzo schudłas. A robiłaś test i czy masz podstawy żeby myśleć że to ciąża?

Gość gość
Mdłości nie zawsze oznaczają ciążę. Zrób test.

Gość gość
Też nerwy przed kolejnym okropnym dniem znienawidzonej pracy :(

Gość gość
nowotwór mózgu-glejaki

Gość gość
Testu jeszcze nie robilam, ale jesli mi nie przejdzie to zrobie. Co chwila mi sie odbija jakims powietrzem, jak mi sie odbije to jest troche lepiej. Martwie sie bo przez to drugi dzien nie poszłam na zajecia, ale tak mnie mdlilo, ze nie dałam rady :O W czasie dnia zwykle te mdlosci ustepuja, najgorzej jest rano wlasnie. I tak juz 2 dzien

Gość gość
up

Gość gość
A kiedy sie kochałaś ostatnio bez zabezpieczenia i kiedy miałaś okres? Pobolewa Cie brzuch albo chce Ci się spać?

Gość gość
Brzuch ani piersi mnie nie bolą. Kochałam sie ostatnio tydzien temu, wspolzyje regularnie, okres miałam 3 tyg temu ,wlasciwie zaraz powinnam miec nastepny, ale zobaczymy.

Gość gość
A i kochałam sie z zabezpieczeniem bo biore tabletki, ale zdarzało mi sie niestety brac je nieregularnie.Wiem , glupota, ale czasami z zabiegania zapominałam

Gość gość
Raczej nie sadze żebyś byla w ciąży. Czasami po tabletkach tak można sie czuć

Gość gość
To dobrze bo raczej nie jestem gotowa na ciaze. Tzn moze dramatu by nie było jakiegos strasznego bo juz w koncu nie jestem nastolatka, ale jednak wolałabym kiedys pozniej zajsc... Może to cos od zołądka bo ciagle mi sie odbija

Gość gość
Ja stawiam na wrzody dwunastnicy lub żołądka. Masz ssanie tzn apetyt przed zasnieciem i bol brzucha jaby z glodu?