Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o rade.

Polecane posty

Gość gość

Co kupic 9 mcznemu maluchowi, ktory juz stoi i chodzi przy meblach? -chodzik -jezdzik, bujak, pchacz -skoczek -stolik interaktywny -centrum zabaw Co mialyscie i co sie sprawdzilo? potrzebuje wolnej godziny w ciagu dnia aby zjesc i w tym czasie nie mam jak asekurowac malucha, ktorego interesuje tylko pozycja pionowa :/

Gość gość
stolik albo centrum zabaw, ewentualnie skoczek, cos, co posłuży dłużej

Gość gość
Jezdzik i stolik ew

Gość gość
Czemu nie mozesz zjesc, nie mow ze stoisz nad nim

Gość gość
Chodzik sie nie oplaca jak juz stoi przy meblach bo lada moment zacznie chodzic :) te centrum zabaw I pchacz jest jak najbardziej w tych miesiacach przydatne :)

Gość gość
Stolik interaktywny Fisher Price. Żadne podróbki. Drogi, ale przede wszystkim stabilny i posłuży długo.

Gość gość
a nie możesz włożyć w kojec i spokojnie zjeść?

Gość gość
Wlasnie nie, jak wloze ja do kojca to zaraz wyje, nawet jakby miala 100 zabawek w nim, musze go juz chyba zlozyc. Niestety musze byc caly czas obok, kanapke moze i zjem ale najpierw musze ja sobie zrobic czyli isc do kuchni... no i czasem przydaloby sie zjesc cos cieplego. Z niecierpliwoscia czekam na moment az zacznie samodzielnie dreptac. A narazie szukam czegos co mi pomoze zajac tego malego potwora chociaz na jakis krotki czas. A powiedzcie ile zajelo Waszym maluchom opanowanie chodzenia jak juz chodzily przy meblach?

Gość gość
Szczerze, to nawet nie pamiętam. Natomiast pamiętam doskonale, że jak moja córka zaczęła chodzić, to zrobiło się o niebo łatwiej. Poszła sobie, gdzie chciała, po drodze znalazła coś ciekawego. Zajęła się tym przez chwilę. Doszła do szafek. Powyrzucala wszystko- kolejne cenne minuty bez stania nad nią, później próbowała to wszystko powkładać-kolejne cenne minuty dla mnie :-) I wielkie ufff... ;-)

Gość gość
11.56 czekam na ta chwile :)