Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znowu lezalam, znowa ta okropna migrena !!

Polecane posty

Gość gość

ja nie wiem od dziecka choruje tyle lekow, a wciąż boli wciąż utrudnia zycie jak Wy sobie radzicie???

Gość polala_
a nie pomyślałaś nad wizytą u neurologa? od brania tony leków można się tylko uzależnić i zniszczyć wątrobę. może warto pogadać z fachowcem, który skieruje na badania i dobierze odpowiednie leki niż działać samemu po omacku, hmm? możesz też założyć dzienniczek migrenowy i obserwować, po czym najczęściej Cię atakuje.

Gość gośćasia
Ja biorę teraz drugi miesiac Divascan na recepte sama poszłam do ogólnej i powiedziałam jej żeby mi przepisała,jest lepiej bóle rzadsze i krótsze.Wyczytałam w necie o tych tabletkach.

Gość gość
ja u siebie podejrzewałam migrenę. Niby objawy się zgadzały i ból był naprawdę dokuczliwy. Nie dało się normalnie funkcjonować i skupić na pracy. Zawsze brałam ibufen, żeby ten ból zatrzymać. Zaczęłam obserwować i dokładnie zapisywać te swoje bóle głowy. Robiłam nawet dokładne badania i konsultowałam się z lekarzem. Przyczyną okazał się stres.

Gość gość
Skoro tak długo chorujesz i leki Ci nie pomagają, to najwyższa pora pójść do lekarza. Ja miałam problemy z migreną to poszłam do http://www.wyleczbol.pl/ . Od roku nie mam żadnych problemów.