Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważacie że homoseksualiści powinni mieć osobne szatnie? Bo ja tak.

Polecane posty

Gość gość

Chodzę na siłownię, czasem na basen. Na jednej siłce dość często w tych samych godzinach ćwiczy trzech gejów. I to nie takich facetów, ale typowe c***y w butach w kolorze tęczy, c***owatym chodzie, jakichś wisiorkach na kostce u nogi. I powiem wam, że tak jak gadałem ze znajomymi to ogólnie coraz mniej się podoba towarzystwu korzystanie z męskich przebieralni przez gejów. Ogólnie mam gdzieś co oni robią między sobą, ale skoro kochają inaczej to może powinni mieć osobne miejsce do przebierania. Mnie pociągają kobiety ale w damskiej przebierać się nie mogę. A ciotki co gustują w facetach mogą podziwiać do woli. W porządku to na pewno nie jest.

Gość gość
a co boisz się że Ciebie wydupczą ? hahahha

Gość gość
Osobne szatnie?? Ich się powinno całkowicie od społeczeństwa izolować i leczyć.

Gość gość
jakichś wisiorkach na kostce u nogi X O boszeee :o

Gość HomoNiewiadomo
Jezu człowieku to jest dobre dla nas! Bardzo mnie to podnieca jak widzę rozbierających się meszczyzn.

Gość gość
to się ciesz lepiej ogladac pędzi niż starych dziadów..

Gość gość
Tfu. Ohyda!

Gość gość
Nie ma się czego bać, po prostu brzydzę się takiego towarzystwa. Jak pisałem. Skoro za atrakcyjnych uważają facetów to nie powinni się z nimi przebierać, skoro ja nie mogę iść się przebierać w damskiej szatni. Nieswojo by było i tyle.

Gość gość
kiedyś byłem na siłce.... i brałem prysznic .. a tam dwóch kolesi się zapinało .... tak go brał... ze sam nadstawiłem tyłek

Gość gość
Tak już jest od zawsze. Na siłowni, szczególnie takiej która ma saunę. Większość facetów tam przychodzących to geje lub kryptogeje. W szatni prawdziwy cyrk. Stoją na golasa przed lustrem poprawiają niby włosy, ostentacyjnie paradują po całej szatni. W saunie czysty ekshibizjonizm, siedzą rozkraczeni tak żeby wszystko było dobrze widać. Ale jakoś zupełnie mi to nie przeszkadza, jeśli nie są natarczywi. A laski myślą, że tam faceta wyrwą hahaha.

Gość narcyz 24 lata
A ja tam lubię czuć na swym boskim ciele ich wzrok.Wiem że patrzą na mnie z podziwem i pożądaniem. :classic_cool: Siłownia,basen,szatnie.Idealnie!

Gość gość
Dokładnie.

Gość gość
tak powinni miec osobne szatnie zeby sie glupota od heteroseksualistow nie pozarazali

Gość gość
Pedaly i lesby do jednej szatni a heterycy do drugiej. Taki powinien byc podzial w szatniach a nie damskie i meskie.