Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkaraina

gdzie zgłosić?

Polecane posty

Gość mkaraina

Do grupy naszego dziecka został przeniesiony z innego przedszkola chłopiec. Jest agresywny, bije inne dzieci, jego słownictwo jak na tak małe dziecko jest tragiczne: ty kur.., ty du..., ty szmato, ty hu..... itd. Najgorsze jest to, że nasz syn i inne dzieci podłapały to co on mówi. Zgłaszałam to przedszkolance, ona rozmawiała z jego rodzicami, ale rodzice nie widzą problemu w zachowaniu. Odmówili wizyt u psychologa, mimo, że są za darmo u nas w przedszkolu. Przedszkolanka twierdzi, że bez zgody rodziców nic nie może zrobić. To jest prywatne przedszkole. Nie chcę, żeby nasz syn uczył się tego w przedszkolu. Nigdy nie przeklinamy i jestem przerażona. Może napiszę do dyrekcji przedszkola, albo do kuratorium. Co z tym zrobić?

Gość gość
Z innymi rodzicami interweniujcie. Dziecko powinno zostać usunięte z przedszkola. A to zgłosić do opieki

Gość mkaraina
W zasadzie nie znam innych rodziców, każdy przyprowadza dziecko o dowolnej godzinie i wszyscy się mijamy. Może spotkania z psychologiem coś by dały, ale jego matka powiedziała, że się nie zgadza. Przedszkolak, a zachowanie kryminalisty. Dyrektor go przyjął bo 800 zł na drodze nie leży. Chciałabym napisać gdzieś anonimowo. Nie wiem co to za rodzice tego chłopca, nawet ich nie widziałam.

Gość gość
Nie zgadzają się bo się boją. Pogadaj z innymi. Przecież to nienormalne. A przedszkole też zgłoś

Gość gość
Podejrzewam, że rodzice tak się uwielbiają tego chłopaka, że mały tego uczy się w domu. Rozumiem, że można przekląć czasami, ale coś takiego to jest nie do przyjęcia. Zrobię to anonimowo, żeby nasz nie był później pokrzywdzony. Może do kuratorium napiszę.

Gość gość
Zglosic do opieki, bo cos sie dzieje u niego w domu. Rodzina jest dysfunkcyjna.

Gość mkaraina
Jak ich stać na tak duże czesne to nie wiem czy opieka się tym zajmie. W sumie płacimy około 1000 zł miesięcznie za przedszkole. Nasz chodzi już 1,5 roku i było wszystko dobrze, ten nowy się pojawił i zaczęły się problemy.