Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Karolkaa

Największa krzywda jaką można zrobić kobiecie, nie otrząsnę się po tym

Polecane posty

Gość gość Karolkaa

Spotkało mnie cos najgorszego, nic gorszego już mnie nie spotka. Zostałam przez byłego męża alkoholika i hazardzistę zwyczajnie okradziona. Jakie to upodlające dla kobiety. Jestem do tyłu o jakieś 60.000. Straciłam oszczędnośći i zostałam z kredytem. Gdybym miesięcznie odkładała to co teraz płacę to za 4 lata miałabym odłożone 30.000 a tak to musze płacić kredyty z odsetkami ponad 30.00. Miałam nawet mysli samobójcze. Łykam prochy na uspokojenie. Wolałam jednak się rozwieść niż dalej być poniżaną i pakować sie w kolejne długi. To moja cena wolności. Przestroga dla innych ! Uważajcie Poznałam kogoś on nie wie o tym, wstyd by mi było mu to powiedzieć. Wierzę żę teraz juz czeka mnie tylko szczęście, przeszłam w życiu wszystko co najgorsze

To żadna tajemnica że rozwody w Polsce należą do jednych z najdroższych na Świecie, bo wiele osób pomija podpisanie intercyzy, zakładając że "będą razem na zawsze". Najlepiej nie brać ślubu, a jeżeli już, to pamiętać o intercyzie.

Gość gość Karolkaa
To cie zaskoczę bo ja intercyzę miałam a sam rozwód kosztował mnie 300 zł. Kredyty były na mnie więc intercyza zadziałała na moja niekorzyść

Gość gość Karolkaa
Najgorsze że czuje sie tak jakbym kupiła sobie męża a potem kupiła sobie rozwód. Mimo że on mnie kochał i tego nie chciał tak po prostu wyszło przez jego nałogi to i tak czuje sie podle, bardzo podle. Wolałabym aby mnie zdradzał, aby zostawił mnie dla innej

Gość gość
współczuję