Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Test negatywny.. czy jeszcze jest szansa?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. 2 listopada powinnam dostać miesiączkę, cykle mam 34 dniowe,miesiączki brak i dziś zrobiłam test i wyszedł negatywny, czy jest jeszcze szansa ze jednak jestem w ciąży?

Gość gość
99% nie. Bete zrob

Gość gość
16:09 nie mam takiej możliwości, nie mieszkam w polsce.

Gość gośćania
moze przyjsc pozniej ale nie musi mi sie raz 10 dni spozniła a za drugim razem bylam w ciazy - w obu przypadkach test neg po prostu owulacja sie przesunela i za wczesnie robilam test powtorz test np jutro :)a jak neg to do ginekologa

Gość gość
Ja w dzień planowanej miesiączki zrobiłam test i był negatywny,2 tyg.później 2 kreski. A na usg okazało się ze w ogóle ciąża jest 2 tyg.młodsza niż wynikało z miesiączki. Czyli owulacje miałam przed samym okresem i dlatego test wyszedł jeszcze negatywny.

Gość H helix
Nie rób testu codziennie, bo jeśli zrobisz go za wcześnie, to stężenie bety będzie niewykrywalne na teście z moczu, nawet jeśli jesteś w ciąży. Poczekaj min. tydzień i dopiero powtórz test, jeśli nie pojawi się miesiączka.

Gość gość
Mi wyszedł pozytywny dzień przed datą miesiączki ale znam przypadki ze wychodził negatywny a dziewczyny były w ciąży.

Gość gość
Mi wyszedł pozytywny 4 dni przez spodziewanym okresem, na dodatek robiony wieczorem. Ty robiłaś test 3 dni po spodziewanej miesiączce, chyba by już wyszedł pozytywny jakby była ciąża, bo nie jest to za wcześnie.

Gość gość
Mam dwoje dzieci i w onu przypadkach test w dniu @ wychodzil negatywnie nawet kilka dni po terminie @ tez negatywny, w pierwszej ciazy pozytywny 2 tygodnie po terminie a w 2 ciazy ok 10 dni po terminie, za kazdym razem owu byla b pozno.

Gość gość
Dzięki dziewczyny. Poczekam jeszcze z tydz.i wtedy ostatecznie sprawdzę. Cały czas mam trochę bolące piersi i czuje w podbrzuszu takie rozpulchnienie i ogólnie jakby zatrzymała mi się woda w organizmie jak przed okresem. Poza tym żadnych dolegliwości.