Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy da sie w jakis sposob sprawdzic

Polecane posty

Gość gość

czy kiedykolwiek sie bylo w ciazy i np ją sie poronilo? np za pomoca jakichs badan niewiem genetycznych czy cos, cokolwiek... bardzo mi zależy na tym by znalesc coś takiego.

Gość gość
do czego potrzebna jest Ci ta wiedza?

Gość gość
wiem ze testem ciazowym mozna do dwoch tygodni po..ale mi chodzi o coś innego, bo to sprawa z przed lat.

Gość gość
Ten temat pojawia się raz na kilka tygodni. Laska lata temu myśli ze poronila. Powinna pogadać ze specjalistą. I nie da się sprawdzić.

Gość gość
chce sprawdzic moja dziewczyne poprostu, nie ważne..

Gość gość
ja nie jestem ,,laską" ;D facetem jestem, pisze przeciez ze chce sprawdzic swoja dziewczyne..ale nie chce pisac calej sprawy bo ona by mogla to przeczytac

Gość gość
Ostatnio była koleżanka. Dziewczyno zrozum ze się nie da! Tak samo walenie się po brzuchu czy kąpiel w gorącej wodzie - nie poronisz tak wczesnej ciazy w ten sposób. Jeśli kiedykolwiek byłaś to byłaś. Stało się. Jak setki kobiet

Gość gość
ale ja nie pytam o poronienie i sposob :) i nie jestem dziewczyną:) niewiem skad to oburzenie :D chodzi mi o moja dziewczyne..kochalismy sie kiedys i ja w niej doszlem..wiem ze ona bardzo sie boi ciazy, ale postanowilismy sprobowac i niby twierdzila ze jednak.sie nie udalo a ja do konca nie mogę w to uwierzyc i boje sie ze cos z tym.zrobila..ze celowo utracila ciaze wczesną albo cos..skad te pytanie. Co do Twojej odpowiedzi koleżanko to nie bylbym taki pewny ze sie nie da poronic wczesnej ciazy od kapieli w goracej wodzie czy uderzenia po brzuchu bo.znam.przypadki gdzie.znajoma w samolocie wczesna ciaze poronila chyba w 4 tygodniu..przez zmiane cisnienia..jak to w samolocie.. znam tez przypadek gdzie dziewczyna podczas kapieli wczesna ciaze stracila chyba wtedy byla w 3-4 tygodniu

Gość gość
pomoze ktos jeszcze?

Gość gość
up

Gość gość
up