Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie introwertyk może znaleźć dziewczynę?

Polecane posty

Gość gość

Temat może trochę dziwni ale niektórzy dobrze go zrozumieją. Chodzi mi o to gdzie według was taka osoba jak ja może poznać fajna dziewczynę? Mówiąc fajna mam na myśli mądra która nie lata tylko po imprezach nie pije codziennie można powiedzieć że nie biegnie ślepo za tłumem. Ja jestem introwertykiem nie mam znajomych poza osobami że studiów. Na imprezy nie lubię chodzić nie lubię dużych skupisk ludzi, nie pije, nie pale. Studiuję mechanikę więc tam próżno szukać kobiet. Moja największa pasja jest motoryzacja i to przy niej właśnie spędzam codziennie cały wolny czas.

Gość gość
ojej ja tez nie znoszę imprez

Gość gość
O rany,ciezko Ci bedzie,przy twoim trybie zycia itp. Oczywiscie,internet:). Chociaz ja bym sprobowala poszukac na forach tematycznych,hobbystycznych itp.

Wbrew pozorom, sama mnie to dziwi bo mam dusze raczej lubiaca zabawe i towarzystwo male intryguja mnie introwertyczni mezczyzni ciekawia i lubie takich mezczyzn tez, interesuja mnie inteligentni zabawni i towarzyscy ale z drugiej strony introwertyczni mezczyzni tez mnie pociagali odkad pamietam. Myslicie ze przeciwienstwa jednak dobrze sie dogadduja w zwiazku? Wydaje mi sie ze chyba tak. Jeszcze bardziej wydaje mi sie ze to powinno dzialac na zasadzie uzuoelnien i wtedy" gra "w zwiazku. Wg was?

Gość gość
Przeciwieństwa są intrygujace tylko na początku ale później chodzi o to by dogadywawac się z drugą os. W internecie rzadko kiedy można znaleźć kogoś interesującego lub może też ją nie potrafiłem zagadać ;)