Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oby na zawsze

HIM ODESZŁA

Polecane posty

Gość oby na zawsze

HIM ODESZŁA

Gość gość
Będę tęsknił za moją muzą. Mam naszieje z ejeszcze przeczytam Jej posty . Him Kocham Cię.

Gość gość
Ona jest niezniszczalna

Gość gość
Kucharzyna szybko zmienia obiekty westchnień :D

Gość
Jasne. :) zmieniasz tylko nick na mysiasysia :D po tamtych "aferach" :D

good girl gone bad dziś Jasne. usmiech.gif zmieniasz tylko nick na mysiasysia smiech.gif po tamtych "aferach" smiech.gif - Hej wypraszam sobie :) nie jestem HIM. Poza tym pokazywałam zdjęcie mojej sylwetki i widać, że ja mam brzuch a nogi szczupłe a HIM odwrotnie chociaż z chęcią bym się zamieniła ;) to ja http://postimg.org/image/swh6uobud/ moja sylwetka w sylwestra 2014/2015

Gość gość
Sratata koślunie ryja fleszem nie zasłaniaj, te same łapska giry i nadmiar na boczkach i brzuchu. I te same debilne tematy. Him ty masz mózg mniejszy od kury dupodajo

gość dziś Sratata koślunie ryja fleszem nie zasłaniaj, te same łapska giry i nadmiar na boczkach i brzuchu. I te same debilne tematy. Him ty masz mózg mniejszy od kury dupodajo - Tępaku już Ci tłumacze, za fleszem, który ukrył moją twarz widać, że mam ciemny blond a him ma jasny blond. Po drugie mam taką figurę, że nogi szczupłe i idealne a tłuszczyk mi się odkłada na brzuchu i jakbyś k***a ślepa była to mam inne mieszkanie od niej ja pierd. wszystko łykacie jak pelikany

Gość gość
ja tam widze jasny blond tylko w takim świetle...i grube łydki tylko jesteś w czarnych rajstopach.:D a fotka nie musiała być robiona w twoim domu :D

Gość gość
nagle pojawiła się mysia i jej aktywność wzrosła o 1000% od kiedy him prawie tu nie pisze :D:D:D

Gość gość
Przecież łap se nie przesczepi, aże to tuman to dla niej ciemny bląd. Him ma ryży bląd ta też. Zreszta już tylko swojej d**y powklejała ,że każdy zna jej cielsko na pamięć. Mysia srysia następne rób bardziej z góry żeby wysmuklić łydy hehe.

Gość gość
dokładnie rozlazłe ręce takie same jak u him

Gość gość
nagle pojawiła się mysia i jej aktywność wzrosła o 1000% od kiedy him prawie tu nie pisze...a wiadomo że him nie odejdzie z kafe bo sama powiedziała że o kafe myśli non stop jeśli tu jej nie ma i że jest uzależniona. po ostatnich ekscesach zmieniła tymczasowo nick. :)

Oj pipki pipki nie mam rozlazłych rąk, łydki mam szczuplutkie, kolor ciemny blond wtedy jeszcze miałam ombre bo wracałam do swoich naturalnych włosów może jak będzie mi się chciało to udowodnię i wkleję kolor swoich włosów i kartkę z napisem kafeteria i wtedy nie będzie posądzenie mnie o oszke, him i Bóg wie kogo, ale po weekendzie. Jakbyście chcieli wiedzieć nick mam od lutego mam 24 lata w grudniu urodzinki, w kwietniu imieninki i nie wkleiłam tutaj nigdy zdjęcia swojego tyłka :)

Gość gość
Him gdzie jesteś moja muzo

Gość gość
ODESZŁA GRZEŚKU ZROZUM TO