Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy majac na koncie kilka milionow czulibyscie sie lepsi od innych ludzi?

Polecane posty

Gość gość

czy majac na koncie kilka milionow czulibyscie sie lepsi od innych ludzi?

Gość gość
jesli uzylabym ich w dobry sposob tzn. zeby pomoc innym to tak. Czulabym sie lepsza od tych, ktorzy swoja kase przepieprzyliby na przyjemnosci, wakacje, chaty z jacuzzi i lans

Gość gość
dzieki za powazna odp

Gość gość
Czułabym się. Teraz, choć mam dużo mniej kasy też czuje się lepsza. A to dlatego że mam masę kompleksów i tym je lecze.

Gość gość
Mam majątek warty 3miliony zł. I czuje się normalnie ,nawet w lumpie kupuje by było śmieszniej :-)

Gość gośćJuliuszPiatyChojny
Nie czulbym sie lepszy. Przedmowczyni powiedziala,ze czulaby sie lepsza od tych co swoja kase na lans wydali i inne nic niewarte rzeczy i w tym jest cos prawdy,ale samo w sobie czuc sie lepszym z powodu kasy to nie! Znam takich co lepsi sie czuja bo kase maja,auta za 250tys itd. Natomiast twierdz,ze ludzie obrzydliwie bogaci powinni czuc sie gorsi od biedniejszych,bo majac wielomilionowe majatki wrecz miliardowe to chowaja swa kase i nawet "centa"nie daja biednym zapominajac ze na tej biedzie dorobili sie swych milionow i za to ryje bym im porozwalal.

Gość gość
Gdybym sama na nie zapracowała, to na pewno. Gdybym je wygrała, to miałabym świadomość przypadkowości swego szczęścia. Gdybym była bogata dzięki majętnym rodzicom, to nie wiem, bo wychowali mnie ludzie niezamożni ;)

Gość gość
Lepsza moze nie ale z pewnoscia spokojniejsza. Moze jeszcze "wazniejsza" ale pod tym samym wzgledem co goscie tutaj,ze moglabym komus pomoc. Niestety ale raczej nie bedzie mi dane bycie milionerka wiec nie ma co gdybac.

Gość gość
Niestety woda sodowa odbija z czasem do głowy. Czy byłbym lepszy ? nie wiem, na pewno korzystałbym z życia lepiej niz teraz... I po prostu żyłbym pełnia życia :)

Gość gość
"gość 2015.11.05 jesli uzylabym ich w dobry sposob tzn. zeby pomoc innym to tak. Czulabym sie lepsza od tych, ktorzy swoja kase przepieprzyliby na przyjemnosci, wakacje, chaty z jacuzzi i lans" Me to

Gość gość
Możliwe że tak dlatego dla mnie taki majątek nie byłby wskazany.