Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne czy panikuje

Polecane posty

Gość gość

Cześć . Współżylam z chłopakiem w dni płodne bez zabezpieczenia bo chcemy mieć dziecko. Dziś dostałam okres albo krwawienie sama nie wiem ponieważ okres powinnam dostać w przyszłym tygodniu nigdy nie dostatam jeszcze przed terminem . No i nigdy nie był taki jak ten obfity . Miesiączkuje od 12roku życia a obecnie mam 21lat. Nie wiem co o tym wszystkim sądzić czy to możliwe żeby akurat teraz jak staramy się o dziecko okres mi się przedwcześnie pokazał??? Czy ja panikuje? Boję się bo nigdy takich bólów nie miałam jak dziś . Wzięłam ketonal i przestało ale tylko na jakiś czas . Umówiłam się na wizytę do gin ale muszę trochę poczekać niestety a do tego momentu zwariuje . Czy któraś z was miała podobnie czy to normalne? Pozdrawiam!!

Gość gość
Jeśli masz normalny obfity okres to nie jestes w ciąży, czasami tak sie zdarza ze przez stres lub hormony okres przychodzi za wczesnie , gdybys miala malo onfita miesiączkę inna niż zawsze to wtedy prawdopodobieństwo ze jestes w ciąży a najlepiej zrob testp po dwóch tygodniach od stosunku :)