Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Antrozo

Przeczytajcie to! koniecznie.

Polecane posty

Go艣膰 Antrozo

Witam was wszystkich czytaj膮cych. Je艣li macie chwilk臋, to po艣wi臋膰cie mi minutk臋 lub dwie chcia艂bym was o czym艣 poinformowa膰. Ka偶dy kto ma jaki艣 problem, jest w ci臋偶kiej chorobie, jest po prostu na totalnym wyko艅czeniu, czy cierpi na jakie艣 problemy. Radz臋 uda膰 si臋 Do Szczyrkowskiego Sanktuarium Na G贸rce - to Szczyrkowskie sanktuarium. Wiem ze wielu z Was b臋dzie si臋 ze mnie 艣mia膰 itp. Sam taki by艂em wy艣miewa艂em si臋 z wiary i Boga, dla mnie by艂a to totalna 艣ciema. Jednak prawda jest taka, 偶e B贸g istnieje naprawd臋. I b臋d臋 powtarza膰 to ka偶dej osobie. To sanktuarium mnie samo wezwa艂o. Do艣wiadczy艂em cudownego nawr贸cenia za przyczyn膮 Naj艣wi臋tszej Panienki. Ona was uleczy z wszystkiego. Odwiedzajcie go na urlopach, wakacjach, feriach... Warto. Matka Boska u艣miechn臋艂a si臋 do mnie (figura w kapliczce tu偶 za ko艣cio艂em. Jest tam tak偶e cudowne 藕r贸de艂ko. Nigdy nie wierzy艂em ale naprawd臋 ona ka偶demu pomaga. W dniu mojego nawr贸cenia otrzyma艂em wszystkie 艂aski o kt贸re prosi艂em. Obieca艂em modlitw臋 w intencji ojczyzny, nienarodzonych dzieci, a tak偶e zab艂膮kanych grzesznik贸w, i ludzi cierpi膮cych na depresje. Nawr贸膰cie si臋 i uwierzcie bo warto. Szczyrkowska Matka ma dla ka偶dego sw贸j pi臋kny prezent. Zdradz臋 wam sekret. M贸wcie o swoich problemach Bogu, on was wszystkich s艂ucha. I nikogo nie odrzuca. Odwiedzajcie tak偶e inne sanktuaria bo warto przebywa膰 w miejscach w kt贸rych czuje si臋 t膮 obecno艣膰 jeszcze bardziej ni偶 gdziekolwiek. Radz臋 wszystkim ateist膮 aby w ko艅cu zobaczyli co robi膮 jak 偶yj膮. Ja zawsze 偶y艂em w takim dziwnym 艣wiecie kariera zwi膮zek itp. Nigdy nie my艣la艂em o Bogu by艂em wielkim grzesznikiem. Je艣li macie pytania piszcie pomog臋 wam.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Przed chwila mowila sobie w myslach ze poszukam jakichs swiadectw, bo musze sie podbudowac. Mam kryzys wiary i nie tylko, i wlasnie oto czytam Twoje swiadectwo:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ok to mam pytanie. Czy podej艣cie tam jest bezpieczne, ewentualnie czy da sie podjecha膰 samochodem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja przesz艂am dwie terapie 艣wieckie, kt贸re w du偶ej mierze bazuj膮 na zaufaniu sile wy偶szej ( jak kto woli - Boga) i by艂am 艣wiadkiem czego艣 niewyt艂umaczalnego przebywaj膮c z osobami wierz膮cymi, ale sile wy偶szej nie da艂am zaufa膰. Dla mnie wiara to temat wyj膮tkowo ci臋偶ki do przeskoczenia. Jestem agnostykiem, przed t膮 dziwn膮 sytuacj膮 by艂am ateistk膮. Nie wiem jak to jest poczu膰 to co艣. Ju偶 chyba wola艂abym w co艣 wierzy膰 nawet jakby mia艂o to by膰 wielkim k艂amstwem, 偶eby poczu膰 si臋 bezpieczniej i pewniej chocia偶by. Agnostycy to maj膮 najbardziej przechlapane......bo s膮 po 艣rodku i nie do ko艅ca czuj膮 si臋 dobrze w obydwu skrajno艣ciach (wiara-niewiara)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
sile wy偶szej nie da艂am zaufa膰 x ja tez bym ci nie zaufa艂a, nie dziwi臋 sie tej sile wy偶szej :classic_cool: x Dla mnie wiara to temat wyj膮tkowo ci臋偶ki do przeskoczenia x A co ma wiara do przeskakiwania? x Jestem agnostykiem x raczej agnostyczk膮, chyba ze nie jeste艣 pewna swojej p艂ci? :D:D x Ju偶 chyba wola艂abym w co艣 wierzy膰 nawet jakby mia艂o to by膰 wielkim k艂amstwem, 偶eby poczu膰 si臋 bezpieczniej i pewniej chocia偶by x A co jest bezpiecznego i pewnego we wierze w k艂amstwo? x Agnostycy to maj膮 najbardziej przechlapane......bo s膮 po 艣rodku i nie do ko艅ca czuj膮 si臋 dobrze w obydwu skrajno艣ciach (wiara-niewiara) x Idioci tacy jak ty na pewno nie czuj膮 sie dobrze, bo nie rozumiej膮 o co chodzi :D:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Agnostycy to ludzie inteligentni i odwa偶ni, kt贸rzy rozumuja samodzielnie i nie ulegaj膮 zastraszaniu, wi臋c p贸艂analfabeci jak z 01:08 nie powinni si臋 pod nich podszywa膰.

Udost臋pnij ten post

Dnia 6.11.2015 o 01:53, Go艣膰 Antrozo napisa艂:

Witam was wszystkich czytaj膮cych. Je艣li macie chwilk臋, to po艣wi臋膰cie mi minutk臋 lub dwie chcia艂bym was o czym艣 poinformowa膰. Ka偶dy kto ma jaki艣 problem, jest w ci臋偶kiej chorobie, jest po prostu na totalnym wyko艅czeniu, czy cierpi na jakie艣 problemy. Radz臋 uda膰 si臋 Do Szczyrkowskiego Sanktuarium Na G贸rce - to Szczyrkowskie sanktuarium. Wiem ze wielu z Was b臋dzie si臋 ze mnie 艣mia膰 itp. Sam taki by艂em wy艣miewa艂em si臋 z wiary i Boga, dla mnie by艂a to totalna 艣ciema. Jednak prawda jest taka, 偶e B贸g istnieje naprawd臋. I b臋d臋 powtarza膰 to ka偶dej osobie. To sanktuarium mnie samo wezwa艂o. Do艣wiadczy艂em cudownego nawr贸cenia za przyczyn膮 Naj艣wi臋tszej Panienki. Ona was uleczy z wszystkiego. Odwiedzajcie go na urlopach, wakacjach, feriach... Warto. Matka Boska u艣miechn臋艂a si臋 do mnie (figura w kapliczce tu偶 za ko艣cio艂em. Jest tam tak偶e cudowne 藕r贸de艂ko. Nigdy nie wierzy艂em ale naprawd臋 ona ka偶demu pomaga. W dniu mojego nawr贸cenia otrzyma艂em wszystkie 艂aski o kt贸re prosi艂em. Obieca艂em modlitw臋 w intencji ojczyzny, nienarodzonych dzieci, a tak偶e zab艂膮kanych grzesznik贸w, i ludzi cierpi膮cych na depresje. Nawr贸膰cie si臋 i uwierzcie bo warto. Szczyrkowska Matka ma dla ka偶dego sw贸j pi臋kny prezent. Zdradz臋 wam sekret. M贸wcie o swoich problemach Bogu, on was wszystkich s艂ucha. I nikogo nie odrzuca. Odwiedzajcie tak偶e inne sanktuaria bo warto przebywa膰 w miejscach w kt贸rych czuje si臋 t膮 obecno艣膰 jeszcze bardziej ni偶 gdziekolwiek. Radz臋 wszystkim ateist膮 aby w ko艅cu zobaczyli co robi膮 jak 偶yj膮. Ja zawsze 偶y艂em w takim dziwnym 艣wiecie kariera zwi膮zek itp. Nigdy nie my艣la艂em o Bogu by艂em wielkim grzesznikiem. Je艣li macie pytania piszcie pomog臋 wam.

Twoje prawo wierzy膰. Jednak mnie osobi艣cie bawi膮 takie bajki.

Udost臋pnij ten post