Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzankac

Jestem kochanką....

Polecane posty

Poznałam faceta, bardzo nam dobrze się ze sobą rozmawiało więc zaczęliśmy się ze sobą regularnie spotykać, trwa to od kwietnia tego roku. Wiem, że ma żonę, sam mi tego nie powiedział, dowiedziałam się, ale jakoś wewnętrznie czuję się spokojna, nie przeszkadza mi to, a jeśli się widujemy, spędzamy razem czas to czuję, że jest taki mój. Ja jestem młodsza od niego o 14 lat, nie chcę się wiązać, nie szukam zobowiązań, bo w gruncie rzeczy jestem jeszcze młodą dziewczyną, mam 24 lata. Najgorsze dla mnie jest to, że rozmawiałam z przyjaciółką i ona strasznie potępia to co robię, twierdzi, że nie mam szacunku do siebie. Ale ja się chyba od niego uzależniłam, nie potrafię przestać się z nim spotykać.

Gość gość
Po prostu Ci to nie przeszkadza. Jest Wam dobrze. Nie jesteś w sytuacji jego żony, nie widziałaś jej, jego małżeńśtwo jest jak odległa planeta. No bo i jest to relacja "na boku", nie trójkąt.

Gość gość
Jesteś kochanką i jesteś spokojna, ale nie śpisz o pierwszej w nocy. :P

Gość gość
No szkoda ze juz jestes zajeta ja tez szukam kochanki Bo w zwiazku zrobilo sie nudno I mysle ze bedzie wiecej takich relacji jak Ty masz to kwestia czasu

Gość gość
To co otrzymasz w ci/pę nikt ci nie odbierze.

Gość gośćPotepionaSucz
Funkcjonuje w nocy bo to legacisko. Na zapomogach jedzie lub rodzice chowaja a jak nie to na doopie tez dobry interes sie robi. Czy kobiety juz doglebnie pozbyly sie kregoslupa moralnego? Karma powroci ze zdwojona sila ha-ha-ha :D

Gość gość
Co wy z ta karma , każdy każdemu życzy źle. Karma nie wraca , niestety , gdyby tak było Ci co mnie skrzywdzili już dawno powinni za to zapłacić a tak nie jest ale ja im źle nie życzę mimo wszystko.

Gość gość
też uważam korzystaj ile wejdzie. Jeśli jesteś zainteresowana na dwa baty to daj proszę znać myślę że mogłoby być fajnie.

Gość gość
A ja uważam, że karma istnieje, bo ci co mnie skrzywdzili już za to zapłacili. Jeden cham nagle zdechł, czyli stracił to co najważniejsze - życie, a drugi stracił zdrowie i jest kaleką. W moim przypadku nie chodzi o żadne kochankowanie, tylko o działanie złośliwe, robienie świństw i wyrządzanie szkód

Gość gość
I Ty nazywasz ją przyjaciółką? Tak przyjaciółka się nie zachowuje. A co jest najlepsze w tym? Kobieta potępi drugą wolną kobietę, która nikogo nie zdradza, nie lamie przysiego, a koledzy tego kochasia pewnie mu gratulują nowej doopy do walenia

Nie rozumiem skąd stwierdzenie, że żyję na koszt rodziców czy na zapomogach, ja normalny, porządny człowiek pracuję i mieszkam sama :) pozdrawiam

Gość gość
pewnie, puszczaj się póki jeszcze jesteś młoda i masz z kim, bo czas szybko płynie i możliwości przeminą

Gość gość
mamusia musi byc dumna z takiej corci😴

Gość gość
Też żyłam w takim związku , ale teraz jesteśmy małżeństwem od 5 lat. ;)

Gość gość
WOW a z ciebie jeszcze dumniejsza:D

Gość gość
jak zwykle wiecie lepiej z kogo matka jest dumna , a z kogo nie.

Dokładnie tak, wiecie. Akurat moja mama ma wiele powodów do tego, żeby być ze mnie dumna.

Gość gość
mamusie takie same zdziry, dobrze corki wychowaly ale czy wiedza kto jest ojcem jej corki?:D

Jak się nie ma nic sesnowenego do powiedzenia, to najlepiej zwyzywać. Takie to żałosne...

Gość gość
Nie przejmuj się tym. Jak macie być razem to i tak będziecie. Ja na początku nie planowałam że ten związek będzie dłuższy niż kilka miesięcy , a teraz trwa pond 8 lat.

Ja też nie dawałam tej znajomosc szans, a ona trwa i trwa... a powiedz mi jak Twój mężczyzna rozegrał systuacje ze wczesniejszą partnerką ?

Gość gość
Są po rozwodzie. Była żona nie robiła żadnych problemów , przyznała że też kogoś ma i tyle. nie mieli dzieci , także błyskawicznie wszystko poszło.

Gość gość
dwie koorefki liza sobie kakalka:D jakie to sensowne i glebokie:D

Problem w tym, że nie mam kompletnie pojęcia jak się sytuacja ma się z żoną.

Gość gość
Musicie po prostu porozmawiać na ten temat. Jeżeli Ci na tym zależy to powiedz mu żeby się określił.

Gość gość
to decyzja faceta kochanka jest wolna,faceta obwiniajcie żonki ,siłą k****a nikt mu nie stawia

Gość gość
Poczytaj tematy kobiet, które najlepsze lata oddały żonatym facetom, a teraz płaczą, bo kochają kogoś, kogo nigdy nie będą miały.

Ogólnie to nigdy nie pytałam o jakies takie konkretne rzeczy, bo nie chciałam się z butami w życie ładować.

Gość gość
kiedyś będzie trzeba jeżeli chcesz to ciągnąć , chyba że Twoim marzeniem jest zawsze bycie tą drugą.. samotne święta itp. Sama to przerabiałam.