Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

8 latek a onanizacja

Polecane posty

Gość gość

dzis w lozku przylapalam syna bez spodni od pizamy siedzacego w poszwie. No i moje pytanie dotyczy oczywiscie o co chodzi? Co nowego mnie czeka? Wiem, ze syn lubi tam sobie pogmerac i mowimy mu ze jest ok, ale tylko jak bedzie sam, nie przy ludziach. Jakos to dziala, no ale chyba wzial sobie do serca no i teraz sam w poszwie. Nie wiem jak sie do tego odniesc, powiedzialam mu zeby sie ubral i szedl teraz spac (pisze zza oceanu, wiec tu juz wieczor) a jutro pogadamy, przynajmniej nie okazalam mu zlosci. No i wlasnie od czego zaczac i wogole co sie pytac jutro. Seks nie jest dla mnie tabu ani nie mam jakiegos specjalnego wstydu, tylko niestety nie wiem jak przeprowadzic wywiad seksualny aby syn chcial sie uzewnetrznic a ja mogla jakos sensownie zareagowac. Po prostu nie wiem, jakie 8 latki sa w tych sferach.

Gość gość
Zrob mu kapiel i posmyraj go tam przyodziej wieelki dekold by ci cyce zwisaly i zobaczysz czy stanie czy nie i na tej podstawie bedziesz juz wsio wiedziec. Ja mialem 2 latka jak juz walilem konia na p****lach. PS-kto pisze o 3 w nocy na erotyku o problemach 8 latka!!!

Gość gość
jaki erotyk, o czym ty gadasz, jestem jego mama, i pytam rodzicow czy maja takie problemy. To ze anonimowy post to nie znaczy, ze mozesz sobie tutaj tak wulgarzyc w szczegolnosci ze mowa o dziecku, pala.....ncie!

Gość gość
Mateczko,niech mateczka idzie spac bo do pracy nie wstanie,a z problemamy to do psycha mateczka niech idzie bo moze synek widzial jak mateczka tez bawila sie fajfuskiem jakiegos wujka. Mateczka przestanie juz roztrzasac ten temat.