Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam już dość

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem matka 4 m-cznego malucha, która ciągle płacze na rękach jest w miarę spokój. Ale jak odkładam żeby zasnela czy polegało to jest straszny bunt i to od urodzenia tak jest ze ciągle chciałoby na rękach. Jestem załamana , nienawidzę siebie żyć ja i tego dziecka.

Gość gość
Wiem co przezywasz. Moja siostra miala ten sam przypadek. Ciagle placz albo kolysanie na rekach. Przyjezdzalam jej pomagac i sama bylam wykobczona po kilku dniach. Nie pociesze cie, musisz to przeczekac. Chociaz z moich obserwacji wynika, ze dzieci rozdarte od malego maja pozniej energiczny charakter. No coz latwo nie jest o nie bedzie. Takie zycie rodzica.

Gość gość
Niby tak tylko czemu moje kolejne dziecko to rozdarciuch a inne mają spokojne to mnie boli aż zazdroszczę takich dzieci. Nienawidzę bycia matka dlatego nie współczuję już i nie będę dokopi nie pozbede się plodnosci

Gość gość
Wspolczuje Ci ale bedzie lepiej poczekaj pare miesiecy. Na pewno jestes wykonczona. Bierz ja jak najczesciej na spacery

Gość gość
Z tym też są problemy bo mało śpi i jest hardkor nawet ze spacer ani często się kończy spacerem na rekach

Gość gość
Nie mozesz zatrudnic niani do pomocy?

Gość gość
Ja z moim też lekko nie miałam. Silne kolki, alergia, ciągle płakał mało spał w wózku też nigdy mu nie pasowało. Po 4 miesiącu zaparcia, przejście w zaparcia nawykowe(horror, męczymy się do dziś a ma 2,5r). Zapalenia uszu, laryngolodzy, badania słuchu nie wychodziły. Alergia na mleko tak silna, że puchnie muszę mieć leki w pogotowiu. Często się nudzi w nocy nawet teraz.

Gość gość
Inne matki tak nie maja, bo nie nauczyły dziecka tego, że jest wiecznie na rekach.

Gość gość
10:24p********z nauczyły moje dziecko oj wyjścia z brzucha takie jest ze ciągle płacze i na ręce chce później kolki i problemy z serduszkiem to weź odłóż i niech się zaczyna bo ono nie płacze tylko się zaczyna więc jeśli nie miałaś tego problemu nie p*****l głupot bo takie wypowiedzi mnue w******ja nie masz nic mądrego to nie pisz

Gość gość
O alergii na mleko, wzdeciach, zaparciach, ulewaniu już nie wspomnę. Do mamy 2,5 R dziecka współczuję myślałam ze mojemu przejdzie

Gość boss jacek
Spectre (2015) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://ma0.pl/r/tdkspectre Tajemnicza wiadomość na temat przeszłości Bonda skieruje go na trop złowrogiej organizacji WIDMO. Podczas gdy M toczy polityczną batalię o przyszłość MI6, agent 007 odkrywa przerażającą prawdę o najpotężniejszej instytucji przestępczej świata. Bardzo polecam ten film, jest naprawdę świetny, aż nie chciało się wychodzić z kina. Bond zawsze w formie. "Spectre" jest jak wyśmienity drink, odpowiednio wstrząśnięty i w żadnym wypadku nie zmieszany.