Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy sa tu kobiety majace drugie dziecko z inym mezczyzna?

Polecane posty

Gość gość
Autorko moja babcia mawiala - nie gadaj z dupa bo cie osra- no wiec po co sie tlumaczysz internetowemu trolowi ?

Gość gość
znam kobiete która z 1 facetem miała 3 dzieci, potem był 2 facet i znim jedno dziecko teraz jest z 3 facetem i też ma z nim dziecko, w sumie ma 5

Gość gość
Moze i racja. Każdy jak zna takie przykłady to jakies patologiczne. Nikt nie bierze po uwagę innych sytuacji życiowych. Uważam ze ważne żeby byc szczęśliwym a inni i tak nas obsmaruja.

Gość gość
ta co ma 5 dzieci z 3 różnymi facetami nie jest patologią poprostu każdy facet chciał z nią dziecko g dlatego jestem przeciwna aby mieć dzieci z różnymi partnerami, różnie w życiu sie toczy można mieć i 10 partnerów i jakby każdy chciał dziecko to co wtedy? wkońcu byś musiała odmówić ale analogicznie skoro z poprzednimi byś miała to czemu reszcie byś odmówiła i myśle, że autorka nie jest pewna bo inaczej nie przekonywałaby samej siebie i obcych ludzi tu na forum i jeżeli komuś sie nie ufa to sie z nim dzieci nie ma

Gość gość
Tylko ja z tym mężczyzną chce spędzić resztę życia. Po to bierzemy ślub żeby być razem. Po to będziemy budować dom. I tak jak pisałam jezeli sama miałabym decydować nie miałabym juz dziecka. Za jakiś czas bylo by 2 i to wszystko. Nie jestem osoba ktora chciałby miec duzo dzieci. Nie wyobrażam sobie rodzin nawet z 3.