Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to prawda ,ze osoby wykształcone i inteligentne nie wchodza na pudelka ??

Polecane posty

Gość gość
Jakim trzeba być debilem żeby się określać się jako "fan" jakiegoś durnego piz.dka gwizdka czy jakiejś piz.dki,która tylko dlatego,że prowadza się z kimś w chooy bogatym, jest namiętnie pokazywana w tego typu portalach? Odpowiedź brzmi-strasznym debilem.Wręcz okrutnym. Nie tak dawno w jednym z takich serwisów (takie serwisy mają swoje wrzutki na większych informacyjnych portalach toteż molestuje się nimi na siłę większość nawet tych normalnych odbiorców na poziomie) pojawiły się fotki pewnej celebrytki w kąpielowym kostiumie i opatrzone były one jakimiś "cytatami" w stylu "O ja nie mogę!","Cudowne!",itp Sprecyzowano to w artykule o tym niesamowitym wydarzeniu,że to komentarze fanów jacy na bierząco śledzą konta tej celebrytki gdzieś tam cholera wie gdzie. O ile to nie fake brukowca to zastanawia mnie jakim k****a nedznym idiotą bez życia trzeba być żeby określając się jako fan jakiejś tępej piczy "śledzić" jej zdjęcia i wypisywać jakieś peany na jej temat. O ile to nie sztuczne wpisy jakichś podstawionych do tego celu łajz to naprawdę nie wiem kto takich ludzi plodzi i z jakiej dziury wychodzą?

Gość gość
Do 11:27 Analogicznie można przytoczyć że taki jak ty nie powinien zaglądać na takie coś jak kafeteria a jednak :-)

Gość gość
Jest różnica. Na kafeterii szuka się dyskusji z ludźmi na poziomie zbliżonym do naszego. Na portalach płotkarskich szuka się tanich sensacji.

Gość gość
Do 11:54 I w tym miejscu szukasz osoby do dyskusji na swoim poziomie?Mnie się wydaje że znajdą się lepsze portale.

Gość gość
Najwyraźniej to jest jego poziom :D Więc jak tam, srasz mordą? :classic_cool:

Gość gość
Szok . piękne wyrażenia, nie ma co

Gość gość
gość dziś Jakim trzeba być debilem żeby się określać się jako "fan" jakiegoś durnego piz.dka gwizdka czy jakiejś piz.dki,która tylko dlatego,że prowadza się z kimś w chooy bogatym, jest namiętnie pokazywana w tego typu portalach? x Ja na to patrzę z dużym dystansem i spokojem. Popatrz, że tak naprawdę, ludzi interesuje życie innych ludzi. Poza najbliższymi, znajomymi, sąsiadami, ludzie ciekawi są życia osób powszechnie znanych. Kiedyś plebejusze fascynowali się życiem monarchów, arystokracji. Teraz, współczesna plebejska masa, sama weszła na salony i sprowadziła je na samo dno, swojego prymitywnego gustu. Wystarczy pokazać tyłek w odpowiednich okolicznościach, by stać się "kimś". To jest zjawisko powszechne. Jarosław Haszek powiedział, że im większe głupstwo, tym więcej ludzi, chce się temu bliżej przyjrzeć. I jest to prawdą.

Gość gość
gość dziś Najwyraźniej to jest jego poziom smiech.gif Więc jak tam, srasz mordą? cool.gif x bardzo to jest trafne, niestety :D