Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość geralcia

Nie wiem co sie dzis dzieje. Jest 10 rano a ja juz dwukrotnie sie masturbowalam

Polecane posty

Gość geralcia

Jak w temacie. Ktoras tez czasami tak ma?

Gość gość
To z nudów. Idź do szkoły i weź się za naukę to będziesz się masturbowała 2 razy ale na tydzień. ;)

Gość gość
nie martw się. Nie jesteś osamotniona. Czasami tak mamy i musimy sobie kilkakrotnie dogodzić. Najważniejsze, ze za każdym razem masz osiagnietą rozkosz. Tez tak nieraz miałam i byłam zadowolona

Gość
a ja jakoś od 4-5 dni nie, co jest jak na mnie dziwne chociaż mam ochotę:P

Zapewne zbliża Ci się okres. Czesto tak jest, że tuż przed miesiączką, miewamy chorobę wściekłej, niezaspokojonej cipki:)

Gość
samansara dziś też tak mam heheh to chyba hormony. :D

Gość gość
tak zwykle miewamy przed okresem

Gość
chociaż ja jestem po a ma straszną ochotę. :) dawno takiej nie miałam.:P ale jakoś ostatnio się nie gwałce...:D a odpowiadając na pytanie też tak czasem robiłam, chociaż raczej wieczorem np. 2 razy.;)

Good Girl. Owszem, hormony:) Ścianki najczulszego miejsca są bardzo ukrwione, co dodatkowo "pobudza" co jest plusem:) Ale jest też taki minus, że aż za ślisko jest:O Tutaj Cię zaskoczę, ale ja się nie masturbuję. Da się żyć bez tego:)

Gość gość
Good girl nie można tej naszej intymnej przyjemności traktować jako regularny " obowiązek" jak mamy ochotę to sobie dajemy tę przyjemnośc a jak nie to nie. Ja pozwalam sobie 3 do 5 razy w tygodniu ale nie nastawiam się na to. Przychodzi nagle ochota i już.

Gość geralcia
Ale ja wlasnie nie mam okresu. Bede miala za ponad tydzien. Nie wiem co sie ze mna dzieje. Rano obudzilam sie nim jeszcze wstalam z lozka. Moze mialam jakis sen erotyczny? Nie pamietam. Potem wstalam i poszlam do lazienki. Tam siku i podczas podcierania gdy trafilam na lechtaczke to jakby mnie ktos podpalil nagle. Poczulam pozadanie i znowu to zrobilam. Pierwszy raz w zyciu zrobilam to na sedesie (fe, znam przyjemniejsze miejsca). Teraz krzatam sie po mieszkaniu i czuje ze znow mnie nachodzi. Zgwalcilabym chyba kazdego faceta. A kto wie czy i nie dziewczyne.

Skoro tak często się masturbujecie.. Nie wpływa to na wasz seks? Zapytam z ciekawości:)

Gość
samansara dziś u mnie jest zawsze bardzo "ślisko", kiedyś na początku tego się wstydziłam przed pierwszym chłopakiem, ale taki mój urok.:D:P Może i da się bez tego żyć, ale skoro z nikim się aktualnie nie jest to trochę ciężko wytrzymać. Nie robiłam tego z około 4 dni i już jestem jakaś "pobudzona" zbyt dużo myślę o głupotach. :D

Gość gość
Oj dziewczynki :-)

Gość gość
Chormony?:D

Gość
samansara dziś jak mam faceta to bardzo rzadko to robie.:) tylko wtedy kiedy wiem że przez jakiś czas nie będzie seksu, chociaż nieraz jak mam chcicę to potrafiłam się masturbować, a wieczorem się bzykać i nadal byłam napalona.:P

Ach no tak Good Girl:) Trzeba sobie jakos radzić jak nie ma się penisa pod "ręką":D

Gość gość
Geralcia - co do sedesu to nie miej zadnych wstretow. Jak to Twój wlasny, czysty to nie powinno to Cię zrażać, ja bardzo często wlasnie po sikaniu to robię i nie mam zadnych obiekcji co do miejsca

Gość geralcia
Sorka wkradl sie blad. Napisalam ze obudzilam sie nim jeszcze wstalam z lozka. Prawidlowo zdanie powinno brzmiec ze obudzima sie i zmasturbowalam sie nim jeszcze wstalam z lozka. Drugi raz byl w lazience na sedesie. A jak mi nie przejdzie chcica to zaraz bedzie chyba trzeci raz. Mam ochote na cos szalonego. Na cos czego jeszcze nigdy nie probowalam. Moze orgia z kilkoma facetami? Moglaby byc i nawet z kobietami taka jestem napalona.

Gość
tylko u mnie jest ten problem że mam i mogłabym nawet "wybrać" którego, ale jakoś nie chcę chyba mam uraz po ostatnim.:)

Gość gość
Geralcia.... Z kilkoma facetami? A z jednym na początek?

Gość gość
Hormonalny... Z małej się pisze:) Też popraw :D

Gość geralcia
good girl gone bad podobno jestes biseksualistka. Jaka szkoda, ze Ciebie tu nie ma. Nigdy nie myslalam o seksie lesbijskim ale dzis mam wariackie jakies mysli i gdybys tu byla i chciala to ze mna zrobic to oddalabym Ci sie bez wahania

Oj tam,.oj tam😴 Zaznaczylam Ha aby było widoczne też dla innych.:) Good Girl, a ile masz lat?

Gość gość
Geralcia- widzę, ze faktycznie Cię męczy. Mnie kiedyś tak naszło, ze w klubie poszlam sikać z koleżanką i taka byłam napalona, ze masturbowałam się przy niej. Była trochę zaskoczona ale po chwili powiedziała że to całkiem fajny widok

Gość
geralcia dziś spoko...:D:P

Gość gość
Gosc 10.37....dla faceta tez to swietny widok:-)