Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

FACET 24

HARUJE DZIŚ JUŻ OD 5 RANA ALE OPŁACA SIE FOTA

Polecane posty

Gość gość
czytam różne fora i ludzie pisza że zarabiają jakoś 30-50 zl dziennie, więc jakoś nie chce się wierzyć w te twoje kilka stów dziennie

Gość gość
bo on kłamie :D te 30-50zł dziennie też jest mocno przekłamane, tyle to można miesięcznie zarobić, kazdy tylko kity wciska ile to też nie zarabia...

Gość gość
Przemku ty pracujesz czy całe dnie na kafe spędzasz? :) Życzyłam Ci w innym temacie powodzenia ale mnie olałeś, trzymam kciuki za Ciebie żeby udało ci się wyprowadzić od mamy na wiosnę :) Nie trać czasu na kafe, pracuj :)

Gość gość
aha w ten sposób :) to dobrze, bo myślałam że sie lenisz :P

Gość gość
ej no bądź moim mentorem 😭 ja też chce tak zarabiać, a przecież ty też bedziesz miał forse z tego bo będziesz miał procent od moich zarobków! Nie bój sie nie będę ci odbierał klientów, podzielimy terytoria, ja będę głównie łowił klientów na fanpejdżach i na youtube

Gość gość
Mógłbyś z grubsza opisać jak zarabiasz te pieniądze?

Gość gość
Prawik założył temat:" HARUJE DZIŚ JUŻ OD 5 RANA ALE OPŁACA SIE..." z z A tymczasem (patrz post niżej): FACET 24 2015.11.06 [no właśnie se z bota puszczam linki i nie mam co robić to pisze na kafe] x x To jest to "harowanie"?

Gość gość
Tak się zastanawiam co to będzie jak w końcu jakaś firma stworzy oprogramowanie do wykrywania źródła oglądalności danych linków i reklam.To będzie koniec tej radosnej euforii większości kombinatorów i nieudaczników wierzących,że ten "chlebek"będą se wypiekać tanim kosztem. Już coś takiego powinno być stworzone dla dobra interesów tego kto zleca daną reklamę na danej stronie i za to płaci wierząc,że na określonej stronie jest określona oglądalność oznaczająca realną klientelę a nie wirtualny automat. Jeśli ktoś stworzy taki detektor a prawo umożliwi żądanie od danego portalu jego zainstalowania to będzie koniec. I byłoby dobrze bo to oszustwo.

Gość gość
Ooo widzę że jakiś typowy Polaczek narzekacz placzek się odezwał, ale to taka przypadłość narodowa dlaczego komuś ma się udać szczam na takich p***bow ograniczonych nie mających swojego życia

Gość gość
ale on tym botem sobie nie nabija rejestracji tylko ten bot pomaga mu spamować na fejsie albo na różnych forach itp w bota sie wpisuje linki (gdzie ma spamować) a potem wystarczy kliknąć i on sam przygotowaną wcześniej formułkę powkleja w setki albo nawet w tysiące miejsc