Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katterine66

Dobry logopeda w Krakowie

Polecane posty

Gość Katterine66

Poszukuję logopedy dla małego dziecka na terenie Krakowa. Czy ktoś może ze swojego doświadczenie polecić mi dobrą, cierpliwą osobę która potrafi pracować z dziećmi i nie traktuje swojej pracy jako zło konieczne. Zależy mi na bardzo dobrym fachowcu w tej dziedzinie.

Gość AsiaOdStasia
Polecam Panią Sabinę Nowak. Przyjmuje w PCRF Votum. Jest bardzo dobrym fachowcem i ma podejście do dzieci. Nasz Staś bardzo szybko ją polubił, bardzo chętnie wykonuje zadane mu ćwiczenia. Szczerze mówiąc sama byłam w szoku, że Pani Sabinka tak szybko przekonała go do siebie. Co najważniejsze mój maluch bardzo poprawił się w mowie a to było celem naszych wizyt.

Gość Kingulas
Polecam Panią Danutę Karaś. Jest bardzo solidna, ma duże doświadczenie i potrafi pracować z dziećmi. Nasza córka miała duży problem z wypowiadaniem głosek sz, cz, dź oraz z literką r. Pani Danuta bardzo umiejętnie zachęciła ją do współpracy i widać tego efekty. Naszej córce zajęcia te bardzo się podobają, wszystkim o nich opowiada i chętnie chodzi na kolejne wizyty.

Gość Maciejsia
Na Twoim miejscu udałabym się z dzieckiem do PCRF Votum. Oni mają wszystkich specjalistów pod ręką i dobrą opinie.

Gość BliżniakiMe
Tez z czystym sumieniem polecam PCRF Votum. Byłam na wizycie u Pani doktor Anny Cholewka. To ciepła, sympatyczna osoba. Umie pracować z dziećmi, rozśmiesza je. Chodzę do niej z moimi bliźniakami i przyznam, że moje dzieci ją uwielbiają. Fajnie z nimi pracuje i widać różnice w ich mowie.

Gość NikaGośćPortalu
Ja również polecam PCRF Votum – Panią Sabinę Nowak. Ma bardzo dobre podejście do dzieci. Profesjonalnie podchodzi do pacjentów, wystawia trafne diagnozy (sama udałam się do Niej z polecenia) i ma świetne metody leczenia. Super osoba. Bardzo polecam.

Gość Roxatte
Wiecie jak długo czeka się na wizytę do logopedy w PCRF Votum? Jestem mieszkanką Krakowa, mamą 3 latka. Mały ma problem z mową i również szukam dobrego specjalisty. Kogo jeszcze polecacie? Będę wdzięczna za każda podpowiedź.

Gość MarzenaKult
Z tego co kojarzę to ja długo nie czekałam na wizytę. W PCRF Votum mają 3 czy 4 logopedów i to naprawdę dobrych. Więc dzwoń i umawiaj się na wizytę.

Gość Ruska55
Długo szukaliśmy z mężem logopedy dla Naszej córki. Polecono nam Panią Danutę Karaś z PCRF Votum i jesteśmy mega zadowoleni z wyboru. Zajęcia są tam prowadzone znakomicie, przez zabawę co dla Naszej marnej jest taką frajdą. Bardzo dobrze się tam bawi a dodatkowo uczy wymowy. Polecam

Gość Rennata
To prawda, że w PCRF Votum mają dobrych logopedów. My z dzieckiem chodziliśmy do Pani Danuty Karaś. Niesamowity człowiek z wielkim sercem. Moje dziecko bez problemów z nią pracowało. Pani Danusia ma dobre podejście do maluchów, lubi dzieci a one ją.

Gość Karinda
Dzięki Państwa opiniom wybrałam logopedę dla dziecka w PCRF Votum. Jesteśmy po 2 wizytach u Pani Danuty Karaś. Oliwce (mojej córce) zajęcia bardzo się podobają. Jest dzieckiem bardzo wstydliwym, nie spodziewałam się, że Pani Danusia tak szybko ją do siebie przekona. Zajęcia bardzo fajnie są prowadzone, polecam.

Gość gość
Tak dla poczytania, może kogoś zaciekawi, bo mnie zainteresowało: Wszystkie dolegliwości ciała fizycznego, są skutkiem braku harmonii ciał subtelnych. Jeśli często opanowuje człowieka nienawiść, smutek, żal, zazdrość i inne negatywne myśli, uczucia, czy emocje, to za każdym razem, coraz bardziej niszczy swoje ciała subtelne. Po pewnym czasie te zanieczyszczone energie, znajdujące się w ciałach subtelnych, schodzą na ciało fizyczne, poprzez różne dolegliwości. Nieprawidłowe działania, myśli, negatywne emocje i uczucia, powodują dolegliwości i tylko sam człowiek jest za nie odpowiedzialny. Duża różnorodność dolegliwości, spowodowana jest przez różne przyczyny, jakie człowiek wywoła. Inne dolegliwości odczuwa kiedy, nie może komuś wybaczyć, inne kiedy jest ciągle pełni zazdrości, a jeszcze inne kiedy na przykład. źle się odżywia. Najistotniejsze w tym wszystkim jest to, że to sam człowiek tworzy je sobie i sam jest za nie odpowiedzialny. Również i sam może się ich skutecznie pozbyć. Powinien to jednak chcieć zrobić sam. Nie jest to proste, ale do wykonania. Zaczerpnięte z bloga: http://przygoda-z-duchowoscia.blog.pl/

Gość gość
Tak dla poczytania, może kogoś zaciekawi, bo mnie zainteresowało: Wszystkie dolegliwości ciała fizycznego, są skutkiem braku harmonii ciał subtelnych. Jeśli często opanowuje człowieka nienawiść, smutek, żal, zazdrość i inne negatywne myśli, uczucia, czy emocje, to za każdym razem, coraz bardziej niszczy swoje ciała subtelne. Po pewnym czasie te zanieczyszczone energie, znajdujące się w ciałach subtelnych, schodzą na ciało fizyczne, poprzez różne dolegliwości. Nieprawidłowe działania, myśli, negatywne emocje i uczucia, powodują dolegliwości i tylko sam człowiek jest za nie odpowiedzialny. Duża różnorodność dolegliwości, spowodowana jest przez różne przyczyny, jakie człowiek wywoła. Inne dolegliwości odczuwa kiedy, nie może komuś wybaczyć, inne kiedy jest ciągle pełni zazdrości, a jeszcze inne kiedy na przykład. źle się odżywia. Najistotniejsze w tym wszystkim jest to, że to sam człowiek tworzy je sobie i sam jest za nie odpowiedzialny. Również i sam może się ich skutecznie pozbyć. Powinien to jednak chcieć zrobić sam. Nie jest to proste, ale do wykonania. Zaczerpnięte z bloga: http://przygoda-z-duchowoscia.blog.pl/

Gość Karinda
@gość sądzę że, pozytywną energia i odpowiednie nastawienie to klucz do zdrowia, ale oprócz kumulacji dobrej energii potrzebne są ręce fachowca.

Gość Kindzia66
Zgadzam się, że psychika robi swoje. Ale tu jest mowa o logopedzie dla dziecka. Co taki maluch może, trzeba go wesprzeć dobrym fachowcem jak powiedziała koleżanka wyżej.

Gość MarzenaKulta
Potwierdzam. W PCRF Votum mają dobrych logopedów. Do Pani Danuty na zajęcia chodziliśmy z obojgiem moich dzieci. Bardzo dobre ma nastawienie do dzieci, potrafiła ich do siebie przekonać. Poprawiła ich wymowę, teraz nie mają z nią problemu.

Gość gość
No cześć. Ja mieszkam w Irlandii od paru lat i szukałam niedawno logopedy dla córki. Był problem, żeby na miejscu poradnię polskojęzyczną znaleźć, więc szukałam przez internet i tak trafiłam na stronę www.e-poradnia.com Wygodne miejsce właśnie dla Polaków na emigracji, bo można sobie całą wizytę przeprowadzić online np. przez wideorozmowę. Kobieta która pracuje z dzieckiem ma doświadczenie i podejście, krok po kroku, stopniowo ale córa zaczyna sobie coraz lepiej z wyraźną wymową radzić.