Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są tu mamy bez zawodu

Polecane posty

Gość gość
Chcesz powiedziec, ze bedac studentka prawa zalatwiasz sprawy klientow, ktore zalatwiaja ludzie po aplikacji?? Dobra marke wyrabiasz firmie

Gość gość
Ale ta firma to nie kancelaria, normalna firma. Nie ma w niej żadnego prawnika. Dumna mamusiu juz nie wiesz czego masz sie czepiać, ide ugotować mojemu mężu pyszny obiad bo wróci z pracy a ty sobie siedź tutaj niech cie podziwiają hahha ;)

Gość gość
No i zabiłyście temat. Miał być wątek dla osób bez zawodu, może by im nawet jakoś pomógł, ale jak jedna hetera wyskoczyła z XIX wiecznym paniusiowym pff.. a reszta zaczęła się wyłącznie przechwalać poniżając innych, to już te zainteresowane będą się bały wypowiedzieć.

Gość gość
"gość dziś Nie masz sie czym chwalic, tatus dal pieniadze, a mamusia wytarla nos, wszystko zawdzieczasz im, ja musialam wszystkiego dorobic sie sama i moze urodzilam dzieci niedlugo przed 30, ale przynajmniej wiem, ze to wszystko, co mamy jest moja i meza praca, a nie darowizna rodzicow, mam jakas satysfakcje ze swojego zycia" NO i gdzie to twoje szczęście he ? zal ci dupsko ściska, ze inni maja w zyciu lzej ? ze dostali cos od rodziców ? hehe zazdrosna cipka :)