Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aisakaa

Rozpłakałam się po orgazmie..ktoś to przeżył?

Polecane posty

Gość Aisakaa

Zawsze podczas orgazmu ( masturbacja) czułam ogromną rozkosz a później ukojenie..przedwczoraj było inaczej..najpierw poczułam radość a po skończeniu nagle zrobiło mi się masakrycznie przykro bez konkretnego powodu, leciały rzęsiste łzy mimo że sama nie wiedziałam o co dokładnie chodzi. Uznałam, że taki dzień i już. Jednak dzisiaj stało się to samo. Płacz sam ze mnie wyszedł, coś jest ze mną nie tak? Ktoś miał podobnie?

Gość gość
tez juz nie raz tak mialam. czasami w czasie orgazmu smieje sie w glos, a czasami placze (oba przypadki, bardzo rzadko ;) )

Gość gość
rzęsiste łzy? :D wtf? :D

Gość gość
To jest taki rodzaj orgazmu rzadko siee go miewa ;)

Gość gość
Człowieku, jeśli nie wiesz czym są rzęsiste łzy to wracaj do podstawówki ;) i dzięki! przynajmniej wiem, że nie jestem jedyna.

Gość gość
to od autoerotyzmu,,, aż dziwne,,, że miewacie aż takie orgazmy ..... ja przeżyłam coś takiego podczas sexu z partnerem,byc może pierwszy i ostatni raz... orgazm pochwowy ..lewitacja,brak kontaktu z otoczeniem i za chwile,,, no mało nie wyłam jak bóbr,,, ledwie się powstrzymałam,,,bo chyba by chłopak uciekł ,,w popłochu :P ,,tyle lat,a pamiętam to,,,

Gość gość
ja tez

Gość gość
W sumie poczytałam o tym na necie więcej i faktycznie dość sporo osób miało coś takiego. Aż dziwne ;)

Gość gość
moja dziewczyna kiedyś się popłakała po seksie :) Największa miłość mojego życia. Dziś juz z nią nie jestem...

Gość gość
Też mi się to zdarza, łzy szczęścia po prostu.