Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko śmierć, śmierć i śmierć nie ma innej drogi

Polecane posty

Ja jestem dusza sloneczna. Kocham slonca, kocham jego promienie odbierac, kocham swiecic dla bliskich. Kiedys bylam swiatlem. Teraz jestem ciemnoscia. Nie z wlasnej woli. Ktos mnie zgasil... Bylam kiedys szczesliwa i dawalam wiele z siebie innym, teraz nie mam nic, bo pijawki wyssaly cale dobro... Nic nie moge dac, bo mi to odebraly....

Boli. Ból nie do zniesienia. I placze, a łzy sa jedyną radością. Mysl ze moge plakac jest bardzo pocieszajaca. Dziękuję Boże za te słone krople- One daja mi znak, że jeszcze żyję... Jeszcze mam jakieś uczucia... Jeszcze płomień się tli...

Gość gość
NIE RÓB TEGO CZŁOWIEKU. Lepiej jest istnieć i cierpieć niż nie istnieć i nie cierpieć

Ja bym nie potrafila tego zrobic sama, nigdy. Ale mam przeczucie ze umre mlodo, nie wiem dkaczego, ale moja intuicja rzadko kiedy sie myli.

Gość NieOgladajSie
GośćM, jeśli masz przeczucie że umrzesz młodo, to tymbardziej korzystaj z życia ile się tylko da. Rób rzeczy których wcześniej nie miałaś odwagi zrobić, spełniaj marzenia, baw się. Każdy kiedyś umrze ale nikt nie wie kiedy, więc trzeba cieszyć się każdą chwilą, a nie dołować :)

Gość gość
autorko ile masz lat ?

Gość gość
Autorem jest facet, tępa kretynko

Gość gość
I prawdopodobnie teraz umiera po zażyciu koktajlu z wódki i psychotropów

Gość gość
świat jest okrutny :-(

Gość gość
Już nie odpisze. Za późno... R.I.P. autorze

Autorze, chcialabym Ci napisac ze zwsze jednak cien nadziei sie tli i naprawde jesli chcesz to mozemy pogadac o tym ze moze jednak warto zyc, sa chwile zalamania w naszym zyciu ale da sie wszystko jakos naprawic, moze chcesz sie dla mnie wygadac? Jesli tak to napisz do mnie. Moze jakos Ci pomoge jak wyslucham Cie? Mialam kryzys ale jest lepiej, mam wiele dosw z zycia roznych ale naprawde warto zyc, opowiem Ci historie mojej kolezanki jesli zechcesz. Moj mail Gosc_M@o2.pl

Gość gość
Kurwa jeszcze nie umarłem, bo apteka była w sobotę do trzynastej otwarta, a i tak mi się chce zdychać. Obudziłem się wczoraj o 12.30 i tak bym nie zdążył do tej zasranej apteki. Jutro w poniedziałek o 10.00, może jedenastej albo dwunastej odpalam koktajl psychotropowo - alkoholowy. Leki już przez telefon zamówiłem muszę tylko donieść receptę, w mojej aptece tak można.

Gość gość
Żebyście mi naprawdę uwierzyli podam moje leki wraz z ilością, zgodnie z receptą.

Gość gość
Niech policzę: anafranil 14 opakowań po 20 sztuk razy 75 mg, to będzie 280 razy 75 mg, czyli 21000 mg czyli 21 g , tego nikt nie przeżyje, poza tym jeszcze....

Ja chce z Tb porozmawiac Autorze. Chcesz ze mna pogadac tak na privie.

Gość gość
haloperidol , 27 op. razy 40 sztuk razy 1mg(to mocny lek), czyli 1080 mg, czyli 1,08 g, poza tym ....

Gość gość
Gość M podaj swoje gg jeśli masz to możemy pogadać

Mam wielką prośbę do wszystkich wierzących i modlących się do Jezuusa. O modlitwę za mojego wujka z rakiem krtani, który jest w hospicjum w stanie ciężkim. Proszę o modlitwę o spektakularne wyzdrowienie. Dlaczego spektakularne? Aby wówczas inna osoba z rodziny miałaby szansę się nawrócić. Z góry dziękuję :)

Gość gość
Gość M, nazwa mojej poczty składa się między innymi z mojego imienia i nazwiska, wiec może teraz na czacie Interia, nick: przyszły samobójca. Ok?

Mozesz napisac do mnie na poczte? Podalam ci adres. Mozesz stworzyc jakis adres sobie teraz? Ja sie nie znam niestety na tych czatach i wgl..

Gość gość
Poza tym perazin 7 op. po 50 sztuk razy 25 mg daje to 8750 mg, czyli 8,75 g

Gość gość
Gość M ok jak stworze to ci dam znać czekaj