Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wierzac w teorie ewolucji

Polecane posty

Gość gość

nie mozna wierzyc w boga niby jak sie modle to mi czasem pomaga ale nie wierze w boga w wieku 20 lat zostalem ateista (chociaz sie zawsze modlilem przed snem) dzis nie wierze w boga... nie wierze w sprawiedliwosc i uczciwosc zastanawia mnie tylko jak to wszystko powstalo kosmos to cos co stworzylo kosmos;D

Gość gość
ide ogladac o tym filmy jak powstalo to cos co stworzylo to cos co stworzylo kosmos;d

Gość gość
nie ogladam tego doszedlem do wniosku ze skad oni moga co kolwiek o tym wiedziec poza tym normalni ludzie sie nie zastanawiaja nad tym ale w boga nie wierze.

Gość gość
w teorie ewolucji sie nie wierzy ;) ona jest sprawdzona i potwierdzona. co do kosmosu, to wciaz to badaja, my ludzie, jestesmy jeszcze na dosc wczesnym etapie mozliwosci poznania, ale ciagle badania, ewolucja umyslow moze kiedys da nam konkretna wiedze :)

Gość gość
w sumie istnienia boga tez to nie wyklucza stworzyl swiat i ewolucje ale adama i ewe to wyklucza;D nwm tam jak dla mnie to wszystko dziwne w wybuch jestem wstanie uwierzyc,.. w ten sposob chyba w chinach powstala wyspa jakas ale nie wiem skad sie wzia ten wybuch jak nie bylo nic;D kij wie po prostu swiat istnieje;D

Gość gość
w teorie ewolucji sie nie wierzy oczko.gif ona jest sprawdzona i potwierdzona. x Niby co ma potwierdzić jej slusznosc?

Gość gość
ewolucja umyslow moze kiedys da nam konkretna wiedze X Jak na razie to postępuje wręcz deewolucja umysłów :o

Gość gość
To że nawet współcześnie spontanicznie powstają nowe gatunki np roślin

Gość gość
:o zartujesz prawda?

Gość gość
dowody na ewolucje mozna zobaczyc chocby w muzeum historii naturalnej 😴

Gość gość
Czyli co konkretnie?

Gość gość
Bog stworzył świat najprostsze rozwiązania sa najlepsze. Jest on niewidzialna siła ale niektórzy wybrancy mogą go doświadczyc.