Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agacior99

DENTYSTA SZCZECIN PILNE

Polecane posty

Witam. Mam 17 lat i B.zniszczone zęby. Szukam dentysty na NFZ dobrego, mam zęby też do zrobienia prywatnie więc szukam taniego stomatologa. Najlepiej prawobrzeże ( Słoneczne odpada ) ale śródmieście też może być. Poleci mi ktoś naprawdę zaufanego dentyste? Mając 17 lat nie mam 6 zębów. Musze je zrobić. DENTYSTE NIE SADYSTE. Z góry dziękuje.

Gość gość
Proszę niech ktoś poleci dobrego dentystę w Szczecinie, który posiada rewelacyjne znieczulenie takie, żeby nic nie bolało!!! Dawno nie byłam u dentysty. Ostatni raz miałam robione leczenie kanałowe i dostałam super znieczulenie - zero bólu!! Niestety zakład zlikwidowany. Teraz czeka mnie to samo. Pomóżcie!!! Interesuje mnie również cena. Oczywiście prywatnie.

Gość gość
Turostowski Dentus 2 na ul Mickiewicza zdecydowanie polecam

Gość gość
Ja chodzę do kliniki stomatologicznej Froe (froe.pl) i ze wszystkim jak na razie w moim przypadku sobie radzili, raz miałam kanałowe i wcale nie było tak strasznie. Przyjmują na ul. Panieńskiej koło Wyszka.

Gość gość
Tez polecam froe. Są świetnie. Uratowali mi zęba, którego każdy inny dentysta chciał usuwać.

Gość mezzuria
Ja jestem po leczeniu zębów w gabinecie https://www.medesdent.com i serdecznie polecam, bo od samego początku można zauważyć pełen profesjonalizm i dobre podejście do klienta. Samo leczenie praktycznie bezbolesne i skuteczne wiec takie jakie powinno byc wszedzie ;)

Gość gość
Miałam problemy z zębami i zaczęłam chodzić do kliniki www.unimedex.pl Wyleczyli mnie dojść szybko. Mają dobrze wyposażone gabinety i miłą obsługę. Widać, że ludzie tam pracujący wiedzą jak leczyć zęby. Polecam ich wam.