Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wygryacie dzisiaj 2 miliony w lotto co robicie?

Polecane posty

Gość gość

wygryacie dzisiaj 2 miliony w lotto co robicie?

Gość gość
nic poczekam jak mi kase wypłacą

Gość gość
Szok.Uciekam w Bieszczady i otwieram tam interes.

Gość gość
Budze sie

Gość gość
w poniedziałek jade odebrać kase jak kasa już będzie na koncie kupuje jakiś samochód (mój pierwszy więc tam za max 15-20tys) potem jak najprędzej wyprowadzam sie od ojca alkoholika nawet do hotelu, byle jak najprędzej sie wynieść, a potem szukam sobie mieszkania do kupienia, w hotelu mógłbym nawet 2-3mce mieszkać, sobie kupuje mieszkanie 3 pokojowe 60m2, u mnie w mieście to gdzieś tak za 160.000zł powiedzmy dolicze do tego 30tys na urządzenie + mały remoncik, średnio 200tys na mieszkanie. Potem bym jeszcze se garaż dokupił i jakiś motocykl (ale to na wiosne), po roku dwóch, może trzech zmieniłbym auto na lepsze, ale też bez szaleństw, po co sie rzucać w oczy ;) taki do max 40-50tys A ogólnie za całą reszte kasy troche bym odpalił rodzinie, a za reszte kupiłbym sobie kilka mieszkań i wynajmował i żył za tą kase ;)

Gość gość
Myślę sobie, że ktoś robi sobie jaja.

Gość gość
2 mln? Robię 6 miesięcy przerwy w pracy i zwiedzam świat.

Gość gość
inwestuję na przyszłość ;-)

Gość gość
ale ja bym poprosiła o bardziej szczegółowe wizualizacje waszego życia po wygranej, tak jak to opisał pan z dziś :)

Otworzył bym burdel na kształt antycznego haremu. Zaprojektował bym wnętrza, wynajoł dobrą firme budowlaną, specjalistów od dekoracji wnętrz. Harem musiał by kipieć seksem, kolorami czerwieni, musiało by być luksusowo. Zatrudnił bym z 10 pięknych kobiet, dobrze je traktował i przyciągnol klientow. Ale niestety nic z tego.. To jest nielegalne no i pewnie mafia by sie tym zainteresowała. Tak jak przedmówca, kupił bym mieszkania i je wynajmował, lub jakoś inaczej zainwestowal, musiał bym pomyslec.

Gość gość
Szczegółowo? Zaczynam od 2 tygodni na Malcie, potem 6 tygodni daje sobie na Europę( w większości zwiedziłam) i półn. część Afryki, dalej Azja na tapecie - Indie, Chiny, Singapur, potem Ameryka Północna, Południowa, Australia, Nowa Zelandia. I przedłużam urlop w pracy do 10 miesięcy. Po powrocie robię dalej to co kocham.