Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

karmie piersia kuedy moge się odchudzać?

Polecane posty

Gość gość

Karnmie piersią jestem po połogu, czy moge sie odchudzac? Mam z 7 kg do zrzucenia i nie moge na siebie patrzeć :(

Gość gość
*karmie

Gość gość
Ja udałam sir jakoś niecałe 3 mies po porodzie do dietetyczki która powiedziała mi ze zdecydowanie odradza odchudzanie podczas karmienia. Powiedziała ze wraz ze szybie spadki em wagi uwalniają się toksyny z organizmu i to w dużej mierze trafia do pokarmu. Powiedziała ze niektórzy dietetycy na to nie zwazaja ale ona zdecydowanie odradza.

Gość gość
Ojej no to niefajnie :( bo nie moge na siebie patrzec... i chodzie w ciazowych spodniach...

Gość gość
Poprostu odżywiaj się zdrowo to samo zleci bo produkcja pokarmu tez kilkaset kalori pochłania.

Gość gość
Tez tak mialam, chcialam sie odchudzac zaczelam cwiczenia a waga i tak stala w miejscu

Gość gość
Tu gosc 8.53 , musze dodac ze karmialm rok i 2 tyg i przez ten rok systematycznie, po woli chudlam, a najwiecej jak przestalam karmic. Teraz moja corka ma 14 mies a ja waze 51 kg, przed ciaza 54 a przed porodem prawie 70

Gość gość
Poczekaj. Ja chudlam w czasie karmienia nic nie robiac. Zdrowo sie odzywiaj i jak bedziesz na silach to dolacz cwiczenia. Odzywiac sie musisz dobrze by dziecku dostarczac tego co niezbedne. Do tego nie musisz miec dodatkowych kg ale zbilansowana dieta to podstawa i nie tylko dla matki karmiacej ale kazdej odchudzajacej sie. Trzeba to robic z glowa w kazdym przypadku.