Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rozpoznać typowego PODRYWACZA? Miałam z takim do czynienia, kilka wskazówek.

Polecane posty

Gość gość

Niestety ja dałam się złapać na jego słówka i jego urok osobisty. Tak, tak zaliczył (bo dla niego to było tylko zaliczenie, dla mnie niestety coś więcej)mnie czyli osiągnął to co sobie założył i olał. A ja zostałam ze złamanym sercem i urazem do facetów. Zakładam ten topik aby ostrzec inne dziewczyny przed podrywaczami którzy chcą tylko nas odhaczyć w swoim notesiku. No więc uważaj gdy - facet rzadko kiedy dzwoni do ciebie, za to pisze smsy -ciągle nie ma czasu; wykręca się pracą lub ma inny powód który uniemozliwia mu spotykanie się z tobą częściej niż raz na tydzień -nie dotrzymuje słowa -prawi ci komplementy, kupuje kwiaty, słodycze -masz ciągle niedosyt tej znjamości, chciałabyś więcej z nim kontaktu ale on go dawkuje -zapala ci się czerwona lampka ale ją ignorujesz gdy on w końcu się odezwie -zaprasza cię na w romantyczne miejsca, eleganckie restauracje żeby zrobić jak najlepsze wrażenie -snuje z tobą plany na najbliższe miesiące, mówi o planach na przyszłość: domek na wsi, dwójka dzieci etc.. -jest cudowny na spotkaniu a po spotkaniu wieje chłodem i dystansem -gdy to ty do niego zadzwonisz to czujesz że on nie jest z tego zadowolony, bo to on wyznacza reguły tej gry i to on dzowni do ciebie kiedy o tobie sobie przypomni

Gość gość
Nigdy bym nie przypuszczała że facet może tyle udawać, grać i wydawać tyle kasy tylko po to aby zaliczyć. Niestety pomyliłam się, on chciał tylko jednego i zaraz potem się ulotnił.

Gość gość
normalne , jak kazdy facet

Gość gość
kazdy chce tylko jednego , a myslalas ,ze czego chce ?

Gość gość
Nie, nie każdy chce jednego i nie każdy olewa po zaliczeniu. Nie miałam nigdy do czynienia z tak perfidnym gnojkiem i może dlatego moja czujność była uśpiona.

Gość gość
Dziekuje za ostrzezenie:) ja czytalam jeszcze o tym ze oni przynaleza do takiego w necie jakiegos klubiku czy cos tam i opisuja kazde zdarzenia i maja punktacje za to i dziela to na trzy fazy zdobyc telefon potem faza randkowania potem sex i na tym sie konczy oni znikaja w tej drugiej fazie sa jak wysnieni krolewicze dlatego kochane musimy uwazac:)

Gość gość
Tak uważajcie, ja do dziś jestem w szoku jak on mnie potraktował. Myslę że intuicja mi świetnie podpowiadała żebym uważała ale ją zignorowałam, bo tłumaczyłam go tym ze jest zapracowany. Nie ma czegoś takiego, jak facetowi zależy to poruszy góry żeby spotykać się z kobietą jak najczęściej, dzwoni do niej i dotrzymuje obietnice. Tez słyszałam o tej stronce, wierzyć się nie chce:-(

Gość gość
Haha ale jak już przenosi góry i robi wszystko, żeby się z Wami spotykać jak najczęściej, to wtedy go olewacie.

Gość gość
to prawda, ze jak chce to góry poruszy, ale np. mój podrywacz nie pisał bo nie lubi, za to dzwonił codziennie, ba nawet kilka razy dziennie przez ponad 2 miesiace. a inny łaził za mną 3 lata, pisał, opowiadał jaka jestem cudowna i po seksie się zmył twierdząc ze właśnie zaręcza sie w inną

Gość gość
Niestety, tak w życiu jest: facet wykorzystuje uczucia, żeby dostać seks, a kobieta wykorzystuje seks, żeby dostać uczucia...

Gość gość
no raczej wiałabym od faceta, który na początku znajomośc****er...mi o domu i dzieciach, normalny to on nie jest

Gość gość
sorry, ale niektóre wskazówki masz debilne! Facet nie może być miły, dawać mi kwiatów, prawić komplementów i zapraszać do restauracji, bo chce mnie tylko zaliczyć?

Gość gość
tu sa tez podrywaczki takie jak Szarik bez matki :)