Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mężczyźni mają uczucia?

Polecane posty

Gość gość

Moim zdaniem mają potrzeby jak potrzeba seksu czy przytulania ale nie wiążą uczuć wobec innej osoby

Gość gość
Ja codziennie rano w metrze mam uczucie wrogości do bydła. Jestem mężczyzną i zawsze siadam koło kobiet. MOgą się o mnie opierać i przystulać, młode i po 40-ce. Kobieta, to kobieta - lubię je. Najbardziej nienawidzę tych polaczkowatych, brudnych pedałów. Wsiada rano taki cić/robol, czy co tam jeszcze. Ma wolne miejsca koło kobiet, ale siada koło mnie, a potem rozkracza nogi wietrząc niedomyte jaja i przyciskając swoje obleśne kolano do mojego. Jak odsuwam nogę, to jeszcze bardziej się rozkracza. Jako samic alfa nienawidzę dotyku innych facetów, a 90% facetów w Metrze szuka kontaktu dotykowego kolanem. Rzygać mi się chce od tych krypto pedałów. Nie wspomnę o darzeniu nienawiścią tych zombi w Metrze. Nie dalej jak wczoraj o 16:00 wsiadł w tłum debil z plecakiem na plecach i się o mnie opierał tym plecakiem. Najpierw się nagle odsunąłem, to stracił na chwilę równowagę. Normalny człowiek zdjąłby, plecak, a jak nie to pojąłby aluzję po moim odsunięciu. Ale ten debil nic. Co się przesunąłem, to też się przysuwał i szturchał plecakiem. W końcu odepchnąłem go ramieniem lekko w tył i powiedziałem, żeby zdjął plecak. Popatrzył na mnie tępym wzrokiem imbecyla i nic, powiedziałem "zdejmuj ten plecak", a on intensywnie przetwarzał tą skomplikowaną informację i ni c***a nie mógł pojąć. w końcu się przepchał dalej ode mnie. :O

Jeżeli Twoja spostrzegawczość jest równie dobra, jak umiejętność budowania zdań po polsku, to rozumiem, dlaczego nie zauważasz u mężczyzn uczuć :P.

Gość gość
Mają, ale bardziej egocentryczne

Gość gość
Nigdy nie widziałam żeby facet okazywał uczucia innym. Zawsze w swoim gronie gadają o d****h, jakie to zgrabne łaski widzieli. Narzekają na seks. Uczucia są prawie w ogóle dla nich nieistotne. Liczy się pożycie w sypialni i spokój od trudnych spraw.

Nie wiem u mnie na osiedlu wiele jest rodzin gdzie mężczyźni po pracy siedzą w domu z rodziną. I tak zakorzenieni zatracają wszystkie swoje możliwości rozwoju - nawet ludzie co wyszli z więzienia często gadają że zmienią życie, założą rodzinę, ciepły dom itd - przecież to zdrada męskości.