Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pxpx2

Ile żyją plemniki?

Polecane posty

Gość Pxpx2

Witam,jakis tydzien temu doszlo do pewnej sytuacji miedzy mną a moim chłopakiem. Ściągnęłam mu ok.trzech razy napletek i poczułam na żąlłędziu Śluz oczywiscie lekko dotknęłam jednym palcem. Pozniej reke wytarlam o koszulke. Lezellismy po tym zdarzeniu jakies 5 min pozniej odprowadzilaam go do samochodu bo musial jechac i tam jeszcEze dotukalam siedzenia wiec tez sie cos wytarlo zaraz jak ho odpwowadzilaam poszllam do laazienki i nie myjac rak zalagwilam sie a pozniej podcieralam ta sama reka oczywiacie w reku mialam papier i raczej z tego co pamietam nie dotknelam reka tych okolic ale nie pamietam dokladnie pozniej umylam dokladnie rece i poszlam sie kapaac dokladnie wymylamm okolice intymne . dzis omres sponia mi sie juz dwa dni czuje lekkie bole obu jajnikow ale okresu brak. Na pare dni przed okresem momentami lekko pobolewallo mnie podbrzusze jak zawsze przed okresem . Czy moglam wpasc? Ilee zyja plemniki na powieterzu bo slyszalam ze pare ssekund to co poczulam na penisie do preejkulat a tu tez podobno znjaduja sie plemniki. Twraz sie strasznie boje i strwsuje bo omresu brak i tylko bole obu jajnikow pomocy.

Gość gość
tak, mogłaś wpaść- w czarną dziurę głupoty

Gość gość
W ci/pie nawet 14 dni.