Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość2765

Czy można wykluczyć ciążę?

Polecane posty

Gość gość2765

Witam, może nie jest to sytuacja, która powinna być tematem na forum, bo wiadomo że od tego jest ginekolog i badanie krwi, ale chciałabym zapytać o radę i prawdopodobieństwo braku ciąży w moim przypadku. Mam dziś 38 dzień cyklu, cykle regularne 28-30 dni. Dwa testy ciążowe (34 i 36 dzień cyklu negatywne), mimo to okresu ciągle brak. Do tej pory pojawiał się regularnie, w ciągu ostatnich 5 lat przypominam sobie trzy dłuższe cykle, jeden 34dniowy i dwa 33dniowe. Co do objawów, nie miałam w tym miesiącu bólów brzucha jak na okres, temperatura utrzymuje się na poziomie ok 37 stopni. Piersi nabrzmiale, ale zawsze takie są przed okresem, poza tym klucia w.podbrzuszu i tyle. No i co najważniejsze ostatni stosunek był w 10 dniu cyklu i był on pełny. Proszę o radę, czy jest to zwykle opóźnienie miesiączki? Oprócz siedmiogodzinnej podróży po kraju nie było powodów do opóźnień. Czy mogą być to problemy z hormonami albo zdrowotne?

Gość gość
Pytanie: ile masz lat?

Gość gość2765
Dodam że prawdopodobne objawy owulacji miałam w 18 dniu cyklu, ale to tylko moje podejrzenia, nie jestem pewna czy to była owulacja, czy była ona wcześniej/później.

Gość gość2765
Mam 25 lat

Gość gość2765
Up

Gość gość
Ktoś coś?

Gość gość2765
Juz 40 dzień cyklu a okresu nadal nie ma, 9-11 dni po terminie. Pomoże ktoś?