Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydcy faceci mają złe charaktery pamietajcie o tym

Polecane posty

Gość gość

nie dajcie sie nabrać

Gość gość
wiesz, ze coś w tym jest. Znam takich dwóch na prawdę brzydkich i mają złe charaktery i są fałszywi i do tego rudzi byli, bo teraz już siwizna przyszła.

Gość gość
Wygląd nie świadczy o charakterze tylko po prostu - charakter.

Gość gość
Ja jestem brzydki czy mówiąc oględnie - nieatrakcyjny a dziewczyny i tak mnie lubią. Mogę dlatego że im się nie narzucam i traktuję je normalnie jak koleżanki a nie że z pożądaniem gapię się na ich majtki. Więc takie uwagi pod adresem tych którym natura poskąpiła urody są krzywdzące.

Gość gość
Myślą , że jesteś gejem.

Gość gość
Ta "brzydota" jest taka szczególna, nawet nie da sie tego opisać. Znam również mało atrakcyjnych fizycznie, ale maja w sobie to coś. U tych brzydkich na prawdę dochodzi ten brzydki charakter i to się kumuluje, stąd taki efekt. ale są na prawdę wyjątkowo odpychajacy i wyjątkowo fałszywi.

Gość gość
do 15:43 nie sądzę bo wiele razy gadaliśmy o pikantnych tematach i zawsze tematem były piersi kobiece,pośladki i narządy intymne u kobiet - także one wiedzą że jestem normalnym zdrowym heteroseksualnym mężczyzna. Tylko po prostu nieatrakcyjnym więc nigdy nie traktowały mnie jako kogoś więcej niż tylko zwykłego kumpla. Ale spoko ja tam jestem dojrzały - pogodziłem się z tym - miłość nie każdemu jest na tym świecie dana.