Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okradziono mnie przy BANKOMACIE !!! POMOCY !!!

Polecane posty

Gość gość

Sorry, że takie hallo robię bo ktoś mi ukradł jedynie 75 zł ale ja nie wiem jak to zrobił ! Mam konto w ING i wszedłem do pomieszczenia gdzie są 2 bankomaty obok siebie. Chciałem zrobic wpłatę i zrobiłem na kwotę 100 zł. Obok mnie jakiś młodzian stał przy swoim i coś mu tam nie szło. Gdy ja odszedłem to on odrazu podszedł do mojego. MInęły 2 minuty i już w samochodzie robię przelew przez tel na kwotę 75 zł. Okazuje się, że mi odrzuca. Loguję się na konto w ING, patrzę a tam 25 zł !! No to tak z ciekawości zrobiłem jeszcze raz przelew na 25 zł i poszło. Te 25 zł odrazu trafiło na konto na które przesyłałem a tych 75 zł nigdzie nie ma ! Myślicie, że ten młody coś tam podłożył czy coś ? Taki w****iony jestem. Nie dośc że nie wiele do końca miesiąca zostało to jeszcze taki numer. Ogarnia ktoś ?

Gość gość
weź idź do oddziału i zapytaj, nie bardzo rozumiem co piszesz. Wpłaciłeś 100zł i z tego ci tylko 25 wskoczyło na konto a reszta wyparowała? To jest raczej niemożliwe.

Gość gość
Dokładnie tak. Zrobiłem przelew na 25 i poszło ale na koncie mam zero. Chwilę wcześniej chcałem zrobic na 75 i nie poszło a przecież miałem 100 zł bo tyle wpłacałem.

Gość gość
Ten obok nie ma nic do tego, tak przypuszczam

Gość gość
No nie wiem. Młody wyglądał na takiego cwaniaczka trochę a przed wejściem stał drugi w kapturze młody. Kurwa jak ich dorwę to z***bię s**********w

Gość gość
Wejdź w historię i popatrz

Gość gość
I co znalazłeś w historii?

Gość gość
Boże głupota tego narodu nigdy nie przestanie mnie szokować. Wpłaciłeś i co? Za minutę kasa ma byc na koncie? No niestety to tak nie działa. Czasem trzeba odczekać 24h i dopiero sie tam znajdzie. Działa to na zasadzie przelewu wiec nie ma w tym nic dziwnego. Jeżeli dalej coś ci nie pasuje to zawsze masz potwierdzenie transakcji, we wpłatomatach nie ma opcji nie wydrukowania go (chyba ze jesteś jednym z tych kretynow którzy tego nie biorą i zostawiają). Trzecia opcja jest taka, ze w bankomatach wpłatomatach itd sa kamery wbudowane, wiec zawsze można zobaczyć czy ktoś ci nie patrzył przez ramie i nie ukradł czegoś. Nie mówiąc o tym ze w specjalnych pomieszczeniach w banku gdzie stoją takie urządzenia jest dodatkowa kamera pod sufitem. Radzę poczekać a potem isc do banku, nie wiem co ma ci kafeteria pomoc....