Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odchody po cc

Polecane posty

Gość gość

witam. 3 dni temu mialam cc, a dzisiaj odchody pologowe sa minimalne, tak ze cienka podpaska wystarcza. czy to powod do niepokoju? ktoras z was tak miala?

Gość gość
a co lekarz na to? ja miałam połóg równe 6 tyg, czasem było sporo, czasem prawie nic, ale pierwszy tydzień po cc całkiem konkretnie

Gość gość
Najlepiej jak zglosisz to poloznej. Ja tez mialam spore. 3 dnia jak okres raczej. Tez podpaska starczala ale nie cieniutka.

Gość gość
A ja po cc tylko pierwszego dnia krwawilam pozniej.to taka ropa wymoeszana z krwia,kak coe niepokoji tp zadzwon do gin ktory prowadzil ciaze i sie zapytaj? A nie jestes w szpitalu? Mnie wypuscili po 4 dniach dopiero

Gość gość
Po cc wypuszczaja na 3 dobe w szpitalach. A w prywatnych klinikach na druga dobe.

Gość gość
tez mialam skape. potem myslalam ze ustalo. a potem mialam tak ze co 4 dni regularnie co ddo dnia nagle w ciagu dnia jakby ktos kran na chwile odkrecil. dobrze ze to byl okres, kiedy duzo w domu siedzialam wiec siadalam po prostu na sedes i czekalam az przestanie leciec, bo mimo, ze sumarycznie nie bylo tego duzo, to podpaska nie nadazala tego wiazac. masakra to byla. no i mam skapy okres po cc (jak dotad mialam dwa i oba krotkie i skape)

Gość gość
19.33 zależy w których szpitalach, w moim mieście wypuszczają w 4 dobie, o ile dziecko nie ma żółtaczki

Ja rodzilam naturalnie ale mogę powiedzieć jedno że u mnie po porodzie w trakcie prysznica w szpitalu wyleciało pół szklanki takiej krwi galaretki i koniec. Przez kolejne dni miałam tylko skąpe plemienia

Gość gość
Tez po cc na 3 dzień prawie nic nie krwawiłam. Skończyło się temp 40 i chininą w szpitalu. Mimo karmienia piersią macica się nie obkurczała, z krwi zrobił się skrzep i zaczął się psuć w środku...