Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boże Narodzenie 2015 plany zakupy prezenty i inne

Polecane posty

Gość gość

jak oszczędzić na święta? jak wybierać, kiedy wybierać produkty? jakie robicie prezenty, komu co kupujecie? macie już jakieś plany?

jeśli drobne aczkolwiek fajne preznty to polecam sieć sklepów tiger, jest strona, można obejrzeć i się wybrać po prezenty:)

Gość gość
ja już powoli pierożki robiłam, bo mąż lubi chodzić na grzyby, to przynosił całe wiadra, część na zupę, część na pierogi i już trochę zrobiłam. widzę, że są już duże promocje w marketach i kupuję to co może postać te dwa miesiące. nie polecam tesco na zakupy, w kauflandzie mają dużo promocji. warto prześledzić gazetki i wybrać tu to, tu to i będzie taniej. :)

Gość gość
w kauflandzie mają dobrą promocję na margarynę kasię, po 1.45 albo 1.50. polecam. do ciast w święta na pewno będzie potrzebna, a tania o prawie 1zł. też kupuje wczesniej majonezy i inne bajery, kukurydza w kauflandzie bonduelle 1.85. w świeta kazdy musi kupicwiec i tak kupi i tak kupi dlatego jest drożej,

Gość gość
tiger, home and you, empik i ikea :D

Gość Olga  17
Jeszcze nie, a dwa razy obchodzę Boże Narodzenie

Gość gość
jak dwa razy/

Gość Olga   17
katolickie i prawosławne

Gość gość
aaa, polecam zrobic prezenty teraz, kiedy nie ma jeszcze mega szału, aczkolwiek juz powoli wystawiaja choinki i bombki. jest taniej. sprosić sie do rodziny, a samemu nie gotować nic :D

Gość gość
Ja na pewno czesci bliskich kupie prezenty w http://dobremeble.net/ Maja szeroki wybor naprawde gustownych dodatkow do domu :)

Gość gość
Ja postanowilam w tym roku do każdego prezentu dorzucic bilet do teatru. Na https://wojart.pl/rezerwacja/termin.html sa juz dostepne bilety na poczatek przyszłego roku, mam nadzieje ze taki gest sprawi przyjemność moim najbliższym :)

Gość gość
ja w ten weekend wybierma sie po zabawki dla corki szukam w roznych gazetkach tanszych produktow

Gość miła jak zawsze
Ja nie ogarniam tego przygotowywanie jedzenia miesiąc wczesniej. Ciasteczka i ciasta piec w listopadzie masakra ok można zamrozic ale to i tak nie to poza tym u mnie by nie wytrzymały miesiąca w zamrażarce a piecze sie duże ilości zdarza sie i ponad 10 różnych gatunków takie rzeczy u mnie robi się dwa,trzy dni przed świetami;) początkiem grudnia to myje okna i kupuję różne ,,lepsze" słodycze;). Prezenty też raczej ogarniam początkiem grudnia;)

Ja szukam prezentów świątecznych wcześniej bo może być taniej. Przed świętami są zawyżane ceny. Poszukuje aktualnie zabawek dla dzieci. W sklepach jest ich dużo ale ceny dość rozbieżne. W internecie troszkę taniej i wybór też spory. Tu mają ładne zabawki http://skleptoysbox.weebly.com/ . To jest chyba wizytówka sklepu z produktami dla dzieci. Można pooglądać co przed świętami oferują.

Gość gość
drogie Panie proponuje wchodzić na gazetki internetowe promocyjne bo teraz majonezy i inne bajery sa dużo tansze. przed świętami i tak i tak musicie kupić wiec jest drożej

Gość gość
ja za tydzien jade do niemeic to przywioze troche chemii i wrecze jako rpezenty

Gość gość
Kup dokumenty kolekcjonerskie, np prawko. jakość tych z clubcard.com.pl nie ma sobie równych! Dokumencik praktycznie nie do odróżnienia z oryginałem, zarówno prawo jazdy jak i dowód osobisty.

Gość gość
umylam dzis okna i zawiesilam naokolo lampeczki :)