Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

tak bardzo tego pragnełam a teraz...

Polecane posty

Gość gość

Mam 26 lat od ponad 5 w związku.. 3lata lecze sie na niedoczynność tarczycy a od 2 pragnełam zajść w ciąże ale tak naprawde bardzo....jednak rok temu zaczełam prace którą uwielbuałam ale moj partner jej nie mógł znieść bo był zazdrosny w tym czasie zakochałam sie do szaleństwa w zajętym facecie i mieliśmy kródki romans ... Ale wszystko sie skończyło ja zostałam ze swoim partnerem lecz i prace straciłam wiem że on sie do tego przyczynił przez to że zaniedbywałam swoje obowiązki i typiara która była pupilkiem szefowej zaczeła mi żucać kłody pod nogi ...potem w lato zaczełam pracować sezonowo i potem od września zamierzałan znaleść sobie prace też w barze bo tam było super kontakt z ludźmi i w ogóle taka niezależność ...ale zaszłam w ciąże w maju ...radość ogromna ...ale teraz czuje że to nie to czego tak naprawde potrzebuje bo teraz mogła bym zawalczyć na nowo o byłego kochanka bo wciąż ciężko zapomnieć o nim...robie sie gruba chodź tak sie starała o zgrabną sytwetke chciala bym pracować poznawać nowych ludzi chodzić na imprezy uprawiać sport ...a tak znowu będe zamknięta w jakiejś dziurze bo mieszkamy z moim partnerem na wsi i dzieckiem będe musiała sama sie zajmować bo on za granicą..a ja teraz tylko dziecko zero życia osobistego bo w autobus jej nie wezme jak sie urodzi a mama mieszka 50 km z tąd...a jak tak kochałam żyć szaleć praciwać poprosru gzieś być ...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować