Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podoba mi się kolega ze studiów

Polecane posty

Gość gość

Dopiero zaczęłam studia, na początku pazdziernika mieliśmy spotkanie grupy,takie zapoznawcze,poszliśmy na piwo. Wtedy siedziałam koło tego chłopaka,zamieniliśmy może dwa zdania,bo on przyszedł pozniej a ja musialam wcześniej wyjść. Potem zaprosił mnie na portalu,jak zresztą inne osoby które były na spotkaniu. Pozniej na uczelni jak paliłam to podszedł,bo powiedział że mnie kojarzy,jako jedną z niewielu osób narazie. Pogadalismy chwilę i tyle, potem jakoś ja zgrałam się bardziej z paroma osobami a on z paroma innymi, nie zwracałam zresztą na niego zbytnio uwagi,ale od jakiegoś czasu czuje,że niestety chyba coś mnie do niego ciągnie. I sama nie wiem czemu, bo to zupełnie nie mój typ urody, do tego wydaje mi sie za bardzo przemądrzały. Mamy raczej zupełnie inne charaktery, nie wiem czy dać sobie spokój i przestać o nim myśleć czy starać się jakoś nawiązac kontakt... Jak ostatnio siedzielismy obok siebie na wykładzie, to czułam sie dziwnie, on zaczął komentować coś co mowil profesor, a ja nawet nic nie odpowiedziałam,tylko się uśmiechnęłam.

Gość gość
Mialam podobna sytuacje,ale okazalo sie ze koles ma dziewczyne. Moze kreci sie to,ze jest dla ciebie taki niedostepny. A jesli sie zakolegujecie to moze sie okazac ze czar prysł i juz nic cie w nim nie pociaga

Gość gość
up

Gość gość
Może on myśli że nie jestes zainteresowana