Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staruchpodrywacz

Natrętny starszy facet

Polecane posty

Gość staruchpodrywacz

Powiedzcie, jak pozbyć się natrętnego adoratora! Mam problem z takim jednym, który wciąż za mną biega po osiedlu, wystaje pod blokami czekając itp. Na ulicy widuję go, gdy idzie za rekę z kobietą- zapewne to jego żona. Gdy wracam z uczelni on często stoi pod moim blokiem, wyznaje miłość, mówi, że wszystko dla mnie zrobi, ze tak szalenie mu się podobam. Odnalazł mnie na fb, dostałam masę wiadomości o tresci seksualnej, ze to by ze mna zrobił lub tamto, ze widzi, ze nie mam chłopaka. Zobaczyłam jego profil- ma 58 lat, ja mam 23. Zablokowałam go, ale pisze wciąż z nowych kont, ze nie da mi spokoju, ze będzie walczył o uczucia moje itp. A przecież- po tym, co widzę, wnisokuję, ze jest żonaty lub zajęty, bo na zakupach widuję go za rękę z jakąs panią w jego wieku, więc czego ten star****chce?! Powiedziałam, ze nie ma szans u mnie, ze mógłby być moim ojcem, ale powiedział, ze to los sprawił, ze się tu przeprowadził, ze pewnie Bóg tak chciał, a on jest bardzo wierzacy i myśli, ze to przeznaczenie i nie zaprzepaści swojej szansy na szczęscie. Co z takim staruchem robić? CZy on nie ma lustra, nie widzi, jak wygląda i że nie ma szans starttowac do młodych kobiet. Niech sobie starsze panie podrywa!

Gość gość
Jest taka instytucja ktora sie nazywa Policia.

Gość staruchpodrywacz
Policja zajmuje się przestępstwami, a on nie grozi mi, on tylko za mną łazi i gada coś o miłości i wypisuje z różnych kont jakieś swoje marzenia seksualne, a to chyba jeszcze karalne nie jest.

Gość gość
Wierzący a żonę chce kantem puścić skretyniały dziad

Gość gość
A to nie jest tzw stalker czy jakoś tak ? to chyba też jest karalne ale niestety policja reaguje dopiero jak coś się stanie złego

Gość gość
To jakiś psychol lepiej uważaj na siebie

Gość gość
Powiedz jak będzie szedł z żoną przy niej. Już ona mu wybije podryw z głowy

Gość gość
"Wierzący a żonę chce kantem puścić skretyniały dziad" :D

Gość staruchpodrywacz
Tak, wierzacy, bo wyczytałam w tych jego wiadomościach wiele słów na temat Boga i tego, jak kocha Boga, jak mu Bóg w życiu pomógł itp, więc sama się dziwię, ze z jednej strony wiara, a z drugiej chęć zdrady. czy to jego żona- nie wiem, ale napewno kobieta, z która zyje

Gość gość
To powiedz mu następnym razem, że jak jeszcze raz będzie ci składał takie propozycje, to poprosisz tę Panią z którą go widujesz i pokażesz jej to wszystko co Ci wypisuje i zapytasz ją co o tym sądzi. O ile to żona a nie siostra, to założę się, ze frajer obleśny więcej Cię nie zaczepi. Napisz mu tak jak do Ciebie wypisuje, a potem zobaczysz, czy będzie Cię jeszcze łapał gdzieś na ulicach.

Gość gość
Autorko zmień perfumy bo te zalatują naftaliną i to powód jego zachowania.

Gość staruchpodrywacz
Już mu kiedyś to powiedziałam, ze podejdę jak pójdzie z kobieta, to odparł, ze oni sobie ufają i nikt nikomu nie zabrania niczego i że się nie boi. Przecież on wystaje pod moją klatką, a jego kobieta może to widzieć z okna, bo mają okna wprost na moja klatkę, więc on faktycznie się nie boi raczej. A może ona jest też z tych jakichś zboczonych i pozwala mu, albo robi to samo. Bo raczej wydaje mi się, ze facet by się ukrywał, a nie ostentacyjnie pod swoimi oknami wystawał pod cudza klatką lub mnie pod nią nagabywał. Dziwne to wszystko, nie znam ludzi, ale może to taka para starych zboczuchów

Gość gość
Nagraj go i pusc jego zonie. Ona sie z pewnoscia tym zajmie.

Gość staruchpodrywacz
On jest taki obleśny, z lubieznym uśmiechem, taki kurd**el stylizujacy się na młodzika i w ciuchach jak 30 latek chodzi.

Gość gość
A ciebie to podnieca , bo w kółko piszesz to samo

Gość gość
Nie strasz tylko powiedz jego żonie co wyprawia, może Ci wciska kity a jego Pani nic nie wie i wcale nie jest tolerancyjna. Choć trudno w to uwierzyć że nie wie, jak koles znika z domu i jeszcze jest w zasiegu jej wzroku. To jakiś mega czubek, niech go Twój chłopak, brat kolego nastraszy jest nadzieja że to tchórzliwy psychopata. Idzie zima może mrozy go odstraszą ;)

Gość staruchpodrywacz
No właśnie! Mnie bardziej zastanawia to, ze on jakby jest w zasięgu wzroku swojej zony, bo wsytarczy, ze do okna zerknie i widzi. Poza tym, często spotykałam go po godz. 23 jak od koleżanki wracałam, ile stał pod blokiem- to nie wiem, ale wracając do sprawy jego kobiety, to albo jest taka sama jak on, albo razem kogoś szukają, bo to az niemożliwe, by chłop nocami po osiedlu wystawał, pod własnymi oknami dodatkowo, podrywał inne kobiety bez strachu. To mnie bardziej niepokoi, co to za dziwna para, czy abyy oni razem kogoś nie szukają, albo coś