Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks bez gumki podnieca bardziej i zbliza partnerow

Polecane posty

Gość gość
Gdzie są wrażenia jej kochasia, tego co rzuciła w sierpniu, podobno gdzieś rzucił w sieć?Dostanę cynk. Będę wdzięczna.

Gość
Ten kochaŚ na kafe na pewno nie wchodzi...:D hahah

Gość gość
Słuchaj Skarbie nigdy nie oceniam źle nikogo chyba że robi ktoś jak spotkałam tutaj idiotę który wszystkim ubliza od debili itp...To osoba niespełniona i innych krytykuje. Pozdrawiam Cię.

Gość
I po co wspominasz? Do czego on tu?! :o

Gość
Ale mnie to trochę bawi...;) na fb np. ludzie nie piszą takich głupot.:D pije kawę siedzę sobie w koszulce i raczej śmieje się z tych wpisów "wrednych" gości .:D:)

Gość gość
No ja zdecydowanie wolę sex bez gumki!! A tym bardziej kiedy mogę pozwolić sobie by mój partner finiszował w moim wnętrzu. Wiadomo że każdy woli inaczej odczuwać sex.

Gość gość
3 miesiace bez sexu chyba cos koloryzujesz. Myle ze ty tygodnia nie wytrzymasz

Gość gość
Chętnie bym poczytała wspomnienia jej kochanka bo sama mam 19 lat, dopiero zaczynam swoje przygody z seksem.

Gość
gość dziś nie koloryzuje...jest bardzo ciężko, ale uraz i niechęć do facetów jest większa :O

Gość gość
Ona juz zaczela jak miala 15 Mogla by calkiem fajna ksiazke juz napisac oparta na swoich wspomnieniach . I napewno min 500 stron by miala. Trojkaty, sex w klubach , szybkie numerki w parkach , oral z przypadkowymi kolesiami itp.

Gość gość
A ten smoluch, co w ubiegłym tygodniu zapinał cię w duupkę?

Gość gość
A kobiety przeciez jestes bi.

Gość
gość dziś żałosne...:O pierwszy raz spałam z chłopakiem przed 18.:Obyłam z Nim ponad rok... ale Ty jesteś moim materacem...spoko.:)

Gość
Po co ja tu pisze takie rzeczy?!:O weszłam tylko po tozeby coŚ komuś napisać, a skończyło się nie wiadomo na czym....:O

Gość gość
Spałaś ok, może przed 18 ale ****ałaś się i obciągałaś wcześniej i ******ie w tyłek to tylko ******ie w tyłek a nie sex.

Gość gość
Spala przed 18 bo sie nia znudzil i juz na nia nie mial ochoty wiec mogla sobie spokojnie spac.

Gość gość
I co piaty post po co ja tu pisze takie rzeczy. A temat ma juz 8 stron. Kafe dostaje za reklamy a gggb od kafe za nakrecanie tematu. I wszystko gra.

Gość
Idę...I szczerze mówiąc średnio mnie obchodzi co tu piszą anonimowe osoby.tu mogę byc głupią, tępą dziwką.:) dobrze że w realu mają o mnie całkiem inne zdanie i to się liczy. ;):**

Gość
Nie chciałam nic nakręcić, może nawet odejdę z kafe? Albo wejdę np. raz na 2 tygodnie...Teraz miałam sporo wolnego czasu, ale to się zmieni.:)