Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kraina lodu

Przytul i pocałuj mnie w myslach tylko tyle możemy

Polecane posty

Gość kraina lodu

albo napisz coś pięknego...

Gość gość
przytulam się do ciebie i chłonę Ciebie każdym kawałeczkiem ciała i duszy.Patrzę w Twuje ciemne, aksamitne oczy i powoli dotykam ustami Twoje usta......

Gość gość
kto tu do kogo?

Gość piwnica pelna wegla
dlaczego nic z tym nie robimy

Gość gość
przytulam delikatnie, czule, niepewnie z zawstydzeniem, z drżeniem, zakochaniem cały czas patrząc w Twoje piękne oczy

Gość gość
Za oknem grzmi a ja, co dnia Spoglądam w nie a deszcze mi gra Melodie tą szumi wiatr A ja, co dnia śpiewam wam Ja jestem tu ty jesteś tam Nie słyszysz go, lecz on ci gra W konarach drzew letni wiatr Idzie w świat

Gość gość
Rozpadam się na kawałeczki w Twoich ramionach.Dopiero teraz naprawde czuję jak ogromnie mi Ciebie było brak,jak cale moje ja Ciebie pragnelo .Nie myślę nawet co za chwilę Z nami będzie się działo, bo chcę żeby ta chwila trwała wiecznie...

Gość gość
a ja k***a nie umiałam przeżywać tych sekund bliskości i magii bo zawsze myślałam o tym, że ta chwila musi przeminąć i bałam się , że potem będzie bolało więc wyłączam rozum i idę do nieba

Gość gość
Zamykam oczy bo pod powiekami mam gorące łzy. Tak bardzo marzylam o tej chwili...Skupiam się ,biorę gleboki oddech,mocno przywieram do Ciebie i czuję jak mocno bije Twoje serce.

Gość gość
To jaki mam kolor oczu?

Gość gość
Masz ciemne prawie czarne oczy

Gość gość
Ale po co ten temat? Przecież i tak nikt w to nie wierzy bajeczki bajkopisarza :)

Gość gość
Pisze sam do siebie :)

Gość gość
Wyliż sobie rękę na pocieszenie. Nudny i mdły jak zawsze. Fałszywy i zakłamany. Też jak zawsze.

Gość gość
T.S. Eliot PIEŚŃ MIŁOSNA ALFREDA PRUFROCKA Chodźmy więc, ty i ja, przed siebie, W ten wieczór, rozciągnięty bezwładnie na niebie Jak pacjent pod eterem na stole; Chodźmy przez te uliczki, na wpół wyludnione, Zapewniające mrukliwą osłonę Bezsennym nocom w hotelach, gdzie płaci się od godziny, I knajpach, gdzie pod nogą skorupy ostryg, trociny... Uliczki, co się ciągną jak nudna dysputa, W której adwersarz udaje, że słucha, Po to, by cię przygwoździć, gdy zapyta o... Nie pytaj: "O co zapyta?". Chodźmy, przed nami wizyta. W salonie - panie, pań, paniami, paniom. Konwersacja. Temat: Michał Anioł. Żółta mgła, co ociera się grzbietem o szyby, Żółty dym, który mordę rozpłaszcza na szybie, Wetknął dziś ozór w każdy kąt wieczoru, Wytaplał się w kałuży w zatkanym odpływie, Podstawił grzbiet pod sadzę, prószącą z kominów, I nagłym skokiem dostał się na taras; Widząc, że jest spokojna noc październikowa, Zwinął się wokół domu, po czym zasnął zaraz. I naprawdę nastanie czas Na snucie się żółtego dymu nad ulicą, Na jego ocieranie się grzbietem o szyby, Nastanie czas, nastanie czas Na ułożenie twarzy tak, by twarzą w twarz Mogła spotkać się z innymi twarzami; Nastanie czas na mord i czas na tworzenie, nastanie Czas na prace i dnie ludzkich rąk, Biorących z naszej tacy, rzucających na nią pytanie; Czas, abyś; czas, abym; czas na to Nie kończące się niezdecydowanie, Na to, by mieć coś w planie, lecz wciąż zmieniać zdanie, Nawet na widok grzanek i filiżanek z herbatą. W salonie - panie, pań, paniami, paniom