Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tak bardzo sie boje tego co będzie

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 26 tc i boje sie tego wszystkiego co mnie czeka... Porodu , nieprzespanych nocy i całej reszty obowiązków a co jeśli to mnie przerośnie.... Dla tego dziecka poświęciłam wszystko tak go pragnełam ....

Gość gość
nie mysl o tym. bedzie co ma byc ;)

Ją się tak zamartwialam a mam złote dziecko. Zero smoczka kolek alergii itp. Na dodatek śpi całe noce. spokojnie dasz sobie rade :)

Gość gość
Nie nastawiaj się tak negatywnie. Początki bywają trudne, ale jakkolwiek będzie to uwierz, że będziesz najlepszą mamą dla swojego dziecka. Nawet jeżeli będzie się tobie wydawać, ze sobie nie radzisz. Ani się obejrzysz, a to co związane z porodem i początkami macierzyństwa minie i będziesz oblatana we wszystkim. I będziesz sypać radami na kafe ;-) Powodzenia!

Gość gość
Tylko w tym wszystkim jestem taka samotna:( mój partner za granicą a też za dużo sie nie interesuje ciążą...mama mieszka 50 km z tąd a z teściową nie umiem sie porozumieć...jestem w siudmym miesiącu i nuedługo będa taka wielka że nie będe mogła jeździć nawet autobusem po drobne zakupy nie mówiąc o kontakcie z ludźmi ...mieszkam teraz na malutkiej wsi i tu nie mam do kogo iść nawet ...a po porodzie to już całkiem nawet do mamy ciężko będzie pojechać ...a tak lubiłam pracować , poznawać ludzi , robić coś ze swoim życiem ...czasem na cały dzień chodziłam na rower jak miałam wolne ...ubrania ladnie leżły dużo schudłam w ostarnim roku bez odchudzania sie a teraz .... Nawet po porodzie nie odzyskam części swojego życia bo 24h na dobe będe z dzieckiem ... Bardzo jej chciałam i postaram sie dać jej wszystko co będe w stanie ale boje sie że nie odnajde sie w tym wszystkim ....