Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Okres spóźnia mi się dwa tygodnie. Kilka dni po spodziewanym okresie zrobiłam test. Pokazał brak ciąży. Ale czytając różne wypowiedzi na różnych forach objawy mam jak w ciąży. Na przykład częste oddawanie moczu, czasem budzę się nad ranem i nie mogę utrzyutrzymać, wcześniej tego nie miałam. Mam obolałe piersi, zdarzało mi się to przed okresem. Bolą mnie plecy i brzuch dołem. Brzuch mam ciężki. Jestem bardzo rozdrażnioma albo płaczliwa. Wcześniej mogłam jeść raz dziennie a teraz co chwile coś podjadam na przemień słodkie albo ostre. Wcześniej Spóźnił mi się okres prawie miesiąc ale wtedy nie współżyłam. Jestem też senna. Wcześniej zanim wykryto u mnie nie znaczna niedoczynność tarczycy spałam prawie cały czas ale jak Zaczęłam brać leki to mi przeszło. Od jakiegoś czasu znów chce mi się bardzo spać Chodzę spać wcześnie a i tak mam problem ze wstawanie. Powtórzę raz jeszcze robiłam test Tydzień temu była jedna Godzina Godzina.

Gość gość
Zrob bete. Wszystko jest możliwe ale równie dobrze masz zaburzenia hormonalne i to takie coś powoduje