Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny dacie rade

Polecane posty

Gość gość

jest tutaj pełno osob ktore maja złamane serca i nie widza sensu niczego po pare lat ale tak naprawde sami jesteście sobie winni ! znajdzie jakies hobby , napewno jest cos co lubie , pojdzcie biegac cokolwiek byleby nie myśleć ! mnie sie udało ! wiec wam tez

Gość gość
a co sobie znallazlas. ze zapomnialas?

Gość gość
ja uwielbiam dbanie o wyglad wiec zajelam sie nauka makijażu , tworzeniem matriałów potrzebnych do studiow i zaczelam uprawiać sport i szczerze czuje sie lepiej niż podczas "wspaniałych zakochanych czasów " bo wreszcie realizuje siebie :)

Gość gość
O kand d**y z taką radą - mam hobby, zainteresowania, znajomych i zajęty czas... i mi to jakoś nie pozwala zapomnieć. Owszem, wiem że mi kiedyś minie. Ale przebiegnięcie maratonu nie poskleja mojego złamanego serca, więc nie porównuj innych do siebie.

Gość gość
ale jakbys byla tak porzadnie zakochana ,to te cele zrealizowalabys ponad przecietnie przynajmniej

Gość gość
daję radę i nie chce zapomnieć, rozkoszuję się tym, delektuję to jest moje hobby.....czuć ten posmak złamanego serca....wzruszyć się do łez...a później skarcić samą siebie i znów śmieć się z tego co mi się przydarzyło....i to kiedy.....gdybyście wiedziały ...ale nie zdradzę mojej słodkiej tajemnicy....

Gość gość
w sensie wczuwasz sie w to uczuciie ,zeby cie cala ogarnelo i colkowicie sie mu poddajesz ?

Gość gość
i tak kazdy zna twa slodka tajemniece ,ze jestes dziewica;)

Gość gość
też lubię ten posmak złamanego serca, lepsza tesknota za nim, niz jego całkowita nieobecność..