Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polaków nie lubi żaden naród w UE, taka prawda...

Polecane posty

Gość gość

Polacy bija Syryjczyków, a Polakow biją Brytyjczycy (non stop sa akcje z polakami, np ostatnio w UK koledzy pobili 10 latka i nazwali go ''polskim psem'' i ''smieciem'' i kazali wracac do Polski) albo historia polskiego malzenstwa ktorych wygnali z osiedla, podkladali im gó/wno pod drzwi, podpalali śmiecie w koszu, grozili... w Holandii wiekszosc polskich imigrantów nie pasuje do tamtego kraju, osobnicy prymitywni i nietolerancyjni, oszołomy religijne, nic dziwnego ze Polacy na Zachodzie w wiekszosci nie asymilują się, tylko kasiora, trzymaja sie ze sobą. Polacy są w miare lubiani w Irlandii, moze dlatego ze to maly kraj, dominują tam wsie i male miasteczka, Polacy nie rzucają sie w oczy. Pseudo narodowcy jak Winnicki tzwel mowia ze trzeba byc dumnym z bycia polakiem ,ale ja nie jestem dumna, wstyd mi za was, przez takie bydło pie/rdo/lone, przez te dzifffki puszczalskie, nienawistne śmiecie, oszołomow normalni ludzie mają problemy :( wszyscy kojarzą nas z pijakami, chamami, złodziejami, zidiociałymi katolami, iran europy :(

Gość gość
masz rację, niestety

Gość gość
Z drugiej strony chciała byś być nikim scianna, tłem ... Moze rzeczywiście Polacy są zawisni religijni i inne takie... ale są Polakami a nie powietrzem lub mrowiskiem bez życia ... w co zmieniaja sie Europejczycy...

Gość gość
jak tak ma wyglądać "bycie sobą", to ja dziękuję

Gość gość
Polacy to w większości są wredni i nawet sami siebie nie lubieją zasługa Żydów z PO! !!!

Gość gość
Niestety nawet jak "dziekujesz"nadal jesteś Polakiem...

Gość gość
jestem i będę, nic tego nie zmieni, natomiast nie czuję wspólnoty z cebulactwem polskim, a to oni niestety w większości reprezentują nasz kraj za granicą.

Gość gość
Tak cie to martwi co inni mysla o calym narodzie ? Inni tez nie sa wcale jakos specjalnie lubiani. Znajdz mi kogos kto np. lubi Niemcow. Zyj i pracuj na swoja wlasna opinie, w d***e miej stereotypy