Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mekanik

ogłoszenie matrymonialne

Polecane posty

Gość mekanik

Witam drogie Panie Może znajdę kobietę, której aż tak nie będzie przeszkadzało, że od czasu do czasu jestem zobligowany wypłynąć w rejs, spakować walizki na kilka miesięcy. Ale po powrocie jestem cały Twój, postaram się odstawić na bok flaszkę z kolagami z rejsu, bo wkońcu chce się ustatkować, zadbać/zbudować związek. Jestem zaradny, potrafię zreperować "kran", wymienić klocki w samochodzie o wymianie żarówek nie wspomne. W takich codziennych sprawach to raczej mistrzem kuchni to nie jestem (chyba, że lubisz schabowe 30 dni/dzień) i jajecznice z ranna. Jakby chciała się zainteresować mną kobieta , proszę o kontakt

Gość gość
Twój wiek? ;)

Gość gość
28 lat

Gość gość
Fotę jakąś pokaż :)

Gość gość
wstęp brzmi ciekawie podaj więcej szczegółów to być moźe polecę na ciebie :)

Gość gość
nie pokażę

Nie chce zasmiecac, ale weszlam tu z ciekawosci i tez spodoibalo mi sie jak to opisales, nie wiem czemu ale od razu wydales mi sie cieplym mezczyzna..;)

Gość gość
szczegóły? ale co chcesz wiedzieć ?

Gość gość
gość m to będziemy biły się o kolegę czy wejdziemy w harem? :)

:D nie bedziemy sie bily:D ja szukam mezczyzny wierzacego przede wszystkim....:)) stawiam to na 1 miejscu. Weszlam z ciekawosci. Pozdrowiam Kolego i powodzenia

Gość mekanik
przecież napisałem, że szukam jedynej, żadnego haremu nie szukam

Gość gość
Może się któraś da na to nabrać, Misiu1 :)

Gość gość
kto ? wiem, że to internet i mało komu można zaufać, ale mam pokazać swoją "seaman book" ?

To, że dzisiaj prowokuję samotne panny :), nie oznacza, że poniżę się do pisania z pomarańczy :). x Facet jest dużo młodszy ode mnie, więc jestem poza podejrzeniem :). x Ja wolę samodzielnego "pulchniaczka" :), koło czterdziestki :), od naiwnych dwudziestek :). x A żenić się mogę, dopiero po pełnym wyleczeniu kręgosłupa :).

Gość gość
Jakie moga być koszty takiego leczenia kręgosłupa? :o

Koszty, to raczej tyko badania. Np. mam zrobić rezonans, ale nie mieszczę się do urządzeń, gdzie mogę wykonać go na NFZ. W praktyce powinienem długo ćwiczyć, by odtworzyć uszkodzoną tkankę miękką. Operacyjnie też można próbować, ale żaden lekarz nie da 100% gwarancji, czy po zabiegu nie będzie gorzej. Na razie nie ćwiczę, bo muszę zarabiać na siebie :(, a po ćwiczeniach jestem zupełnie wykończony :(.

Gość gość
Wobec tego zyczę powrotu do zdrowia.

Gość gość
Dlatego że rozmawiałam o tym ostatnio z osobami z bliższej i dalszej rodziny, które też mają różne perypetie zdrowotne :)

Dla mnie większym problemem są terminy u lekarzy i zakres ich kompetencji. Np. dopiero zrobienie rezonansu PRAWDOPODOBNIE udowodni moją przypadłość na tyle, by zaakceptował ją ZUS. Na razie muszę płacić pełne składki od prowadzonej oficjalnie działalności, a L4 dostałem na kręgosłup tylko raz. Było to 12 dni, podczas których miałem odczekane pół roku zabiegi. Poza tym jestem wg ZUS zupełnie zdrowy, bo przecież kręgosłup każdego pobolewa :(.

Gość gość
Może to nierozsądne, ale ja kręgosłupa w ogóle nie leczę tylko czekam aż ból przejdzie i zwykle przechodzi. Pij duzo mleka przed snem, żeby uzupełnić niedobory wapnia :)

To nie jest przeciążenie, ale uszkodzenie. x Na tyle poważne, że w każdej chwili, grozi trwałym uszkodzeniem rdzenia kręgowego i kompletnym paraliżem. x Dlatego często leżakuję, by kręgosłup nigdy nie był przeciążony. x A jak leżę, to zazwyczaj tutaj piszę :D.