Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak radzić sobie z wymiotami i mdlosciami w pracy?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, jestem w 5tc, juz zaczynam odczuwać mdłości (to jest tak naprawdę poczatek 4 tyg) bo zaszlam w 24 dniu cyklu. Jesli juz teraz zle sie czuje toco będzie później? Jak radzić sobie ze zlym samooczucuem w pracy? Nie chce naraie nic mówić. Nawet jak przyniose od gina l4 to od razu wiadomo będzie. Macie jakies sprwadzone sposoby na mdlisci? To moja druga ciaza. W pierwszej miałam mdlisci od 7-8 tc, a tu jyz teraz.

Gość gość
Tez miałam ten problem w pracy, szczególnie od rana. U mnie mdłości łagodziła lekko gazowana woda mineralna i świeże powietrze. Podbiegalam w kryzysowych momentach do okna, ale u mnie w pokoju w biurze koleżanki wiedziały o ciazy.

Gość gość
herbata z czerwonokrzewu afrykańskiego troche pomaga

Gość gość
nic mi nie pomagało do 24tc traciłam już nadzieje, przytyłam tylko 7kg... dla mnie tylko bo jestem akurat żarłokiem.

Gość gość
musisz probowac roznych rzeczy. mi nie pomaga nic z wymienianych wszedzie sposobow. na szczescie jestem w domu bo praca bylaby niemozliwa (za duzo i za czesto wymiotuje).

Gość gość
Dzieki za odp. Może nie będzie tak źle. W pierwszej ciąży zmuszona byłam powiedzieć w 11 tc. Ani razu nie wymiotowałam ale mdłości przyszły później. Teraz jakoś wszystko szybciej. Dziś bylo lepiej.